barbucha Nejlepší.
Televize
Sweet Potato Devadesatky skvely. Tesim se na dalsi dily.
Zato Divka z Osla me trochu zklamala. Bylo to vazne strasne drama, vic dramaticke uz to asi byt nemohlo, bylo tam vsechno...akorat ze mi to prislo nejak nudne natocene nebo co. Mozna jsem to mela pustene ve verzi s blbym dabingem, nebo nevim, cim to bylo. Vubec jsem nebyla napnuta![]()
Koukla jsem do diskuze na CSFD, tam dost nakládají Sokolovi, že se tam moc nehodí. Mně tam nevadí, naopak, přijde mi, že hezky vylezl ze své krabičky moderátora.
A Novotný jako Jonák, to je pecka.
Pro mne slabší zatím jedině to Jonákovo uřeknutí, to bylo úsměvné.
https://denikn.cz/788934/devadesatky-prodavaji-nostalgii-po-priserne-dobe-z-nejakeho-duvodu-to-funguje/?cst=f49523c5b98d166086887e3e38b15e3751bc2feb
(Tomu o nostalgii asi nerozumím)
Včera večer jsem ještě koukla na Stíny v mlze, jestli ja to pořád stejně marný, je. V noci jsem si pak uvědomila, že si vůbec nepamatuju zápletku, i když se moc snažím si vzpomenout. Pamatuju si akorát nekonečné scény s vyšetřovatelčinou dcerkou (zapnu ti pás - já sama - máš to dobře - zkontroluju....). A že se na ni snáší zlo, bububu.
Takže stačilo.
Sweet Potato Na Stíny v mlze se chystám aspoň na první dva díly. Prý tam "vyvraždí půlku Hlučína" ![]()
Sweet Potato Sokol mě v Devadesátkách taky nesedí. Nebo spíš ruší, to je přesnější. Hlavně v tom prvním díle mi přišel, že má jako něco zalubem, že z něj vyleze nějaký křivák, že nema zájem to vyřešit. Asi to nepíšu výstižně, ale když ho vidím, odvádí mě to od děje.
notna Ten "zalub" mne taky napadl (taky proto, že Případech 1.o nefiguruje), uvidíme. Já ty ostatní herce skoro neznám, což beru jako plus. V tom mi Sokol vybočuje, strhává trochu pozornost, hlavně na začátku, to je pravda.
Viděly jste Rédla?
Sweet Potato Líbí se mi představitel mladšího Vetcheho. To podle mě sedí dobře. Ale při druhém díle jsem už ty souvislostí do budoucna ani ejak nevnimala.A líbí se mi Finger. Ale ten vždy a všude , co jsem s ním zatím viděla.
dynda Redla jsem zatím neviděla. Tam je prý Sokol excelentní. Já proti němu jako herci nic nemám. Jako moderátora ho ani nevnímám, nesledovala jsem ty pořady.
Je tam dobrej a člověk si na nej zvykne i v jiné roli, než je ten moderátor.
Sokol mi v Devadesátkách nevadí, jsem ráda že to vidím i ve vážnějších rolích. Rédla doporučuji ke zkouknutí
Sweet Potato Sokol mě v Devadesátkách taky nesedí. Nebo spíš ruší, to je přesnější. Hlavně v tom prvním díle mi přišel, že má jako něco zalubem, že z něj vyleze nějaký křivák, že nema zájem to vyřešit. Asi to nepíšu výstižně, ale když ho vidím, odvádí mě to od děje.
taky jsem si myslela, že přejde na druhou stranu (což se asi ještě může stát), teď po 2. díle si myslím, že ho třeba zabijí, uvidíme :-)
brrr Nevyvraždí se Hlučín v tom seriálu na nově, který má být jako Modrava? Ani nevím, jak se jmenuje.
ionicera Odznak Vysocina :)
dynda Rédla sem neviděla, já se těmhle tématům obvykle vyhýbám. Detektivku chci nenáročnou, s chyceným lumpem na konci. Pohádku pro dospělé. A hlavně žádné osobní drámo u detektiva.
brrr Jj přesně tak, to je od nás! Ale nedívám se, nestíhám. Dějove a herecky je to prej stejně blbý.
Ty české seriály, dívám se, ale tak spíš , že mám ráda českou tvorbu, české herce. Ale líbí se mi jen ty Devadesátky.
Ale začala jsem sledovat Archive 81 , zatím 2 díly, a to se mi líbí dost.
Karja Já bych řekla Vysočina lepší než Stíny, ale slabší než jiné české detektivky.
Sweet Potato Já to vůbec nesleduji, ani žádné jiné, ale tak ať se líbí ostatním! Já viděla jen tu trilogii s tím vodníkem, eh eh.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje