martek01 dekuju. To kluky asi nepotěší.. ![]()
continuity jo, je to fakt divné se koukat sama na sebe.. Každý detail je stokrát horší. ![]()
martek01 dekuju. To kluky asi nepotěší.. ![]()
continuity jo, je to fakt divné se koukat sama na sebe.. Každý detail je stokrát horší. ![]()
Dadoo byla jsi moc milá a sympatická. Připadalo mi, že i Sokolovi se líbíš ![]()
Dadoo Dnesla jsem se Na lovu i pobavila. Gratuluji k výkonu i k výhře - byli jste skvělý tým!
Hanka H dekuju moc![]()
Ja dneska ve škole musela odpovídat, kdeže to leží Oslo. ![]()
Dadoo Teda ale Vilda by mohl z fleku dělat lovce. Čím je v civilu? Neviděla jsem to od začátku.
Dadoo gratuluji, moc ti to slušelo a tenhle díl byl i hrozně vtipnej, byli jste skvělý tým. Já na tuhle soutěž docela koukám, většinou tedy večer na netu, protože tv televizi je to moc brzy, a tohle bylo asi nejlepší z dílů, co jsem viděla, fakt!
Řvousenka Vilda pracuje na mycí lince. Předtím asi 15 let krupier.
A strašně vtipné je, že jsem měla dneska v práci telefon a tam moje bývalá sousedka z Prahy, se kterou jsme se neviděly asi 30 let.. Poznali mě s mužem a on mě vypatral. Neskutečné, fakt, naprosto neuvěřitelné ! ![]()
A ozvalo se mi i několik dalších známých. Hrozně milé toto! ![]()
A vnuk od manžela na to koukal večer s mámou a prý jako fakt uznale hlásil, že babička je Teda ale vážně dost hustá! Což jistě uznáte, že od ctrnactileteho borce hodně znamená! ![]()
katrin dekuju, my se taky bavili ![]()
Dadoo A ještě musím podotknout, že Ondřej Sokol velmi hezky stárne! Nevím, jak ve skutečnosti, ale na obrazovce má pořád jiskru v oku, udržuje si na padesátníka perfektní postavu, vlasy zůstaly na místě.... Líbí se mi teď víc než zamlada.
ve skutečnosti je to taky pořád docela dobré. :-)
Dadoo Gratuluju! Dobře jste se v týmu sešli. A Vilda tedy, klobouk dolů. Hezký důkaz, jak někdy zdání klame. A Kvízová dáma byla takhle rozložená hrozně roztomilá.
No a slušelo ti to moc.
Dadoo Já soutěž neznám, pustila jsem si to kvůli tobě a palec nahoru, byla jsi skvělá, zdálo se, že nemáš trému a slušelo ti to velmi! Gratuluju, krásný výkon.
Dadoo až teď jsem viděla a gratuluju! byli jste dobrý a taky jste měli trochu štěstí, ta kvízová paní je hratelná. moc fajn díl
Hanka H Sweet Potato rozarka mitford sister moc všem děkuju! ![]()
Ne, trému jsem vážně ani neměla. Ono se to tak v tom šumu a technických záležitostech rozmelnilo, že nám to pak ani nepřišlo. A hodně dělá ten rozhovor s Ondřejem. Je mnohem delší a tak se člověk vykeca a strach opadne. No a pak se na ty otázky přejde tak nějak plynule. ![]()
marieu tady nedávno psala, že si každé ráno snaží najít nějaké hezké věci, na které se ten den těšit. Já jsem si to trochu inovovala a do diáře od kamarádky si každý den napíšu aspoň jednu hezkou věc, co mě potkala. Až budu zpětně listovat, tak si pak třeba řeknu, že ten rok nebyl úplně marný... No, a v pondělí tam mám poznámku, že jsem trochu víc poznala "naši" Dadoo
A fakt mi to udělalo velikou radost!![]()
tina tedy.. To je od tebe TAK strašně milé.. Moc děkuju ![]()
Dadoo Ja jsem trochu mimo, nevidela jsem nic, ale zajima mě zacatek..co Te to napadlo a tak...urcite jsi to sem psala, ale protoze to tu jede uz nekolik stranek,nechce se mi hledat...dik
Dadoo mě by zase zajímaly nějaké zákulisní informace, jestli tedy o tom můžeš mluvit. Třeba jestli je Sokol tak milej, i když nejedou kamery a jestli ti líčení a účes obstarala televize nebo už jsi tam takhle nachystaná dorazila?
stes Kolega byl v jiné soutěži. Nevyhrál, ale ostuda to nebyla. Tak jsme si s kolegyní řekly, že když on, tak se my přihlásíme taky. (prostože jsme , samozřejmě, daleko chytřejší
)
A od té doby nám nikdy nikdo nezavolal.. cca 1,5 roku
A pak byly upoutávky na Na lovu, tak jsem se přihlásila, že budu na tu kolegyni dělat ramena, že já se zase přihlásila.. a očekávala jsem, že mi zase nikdo nezavolá.
No zavolali.
První domluvený casting jsem nestihla a čekala, že už se mi neozvou. Ozvali. A pak mi bylo už trapné se nějak vymlouvat a rušit to.
Takže asi tak ![]()
Šlo to rychle, pár týdnů a 22. listopadu natáčení.
Mermaid Sokol je milej, ale o pauzách odcházel do zákulisí, takže s ním nějaký pokec nebyl. To ž na záver, to jsme se fotili a chvilku pokecali.On i lovkyně byli moc fajn.
Oblečení mi napsali co nesmím, a at pošlu foto třeba. Tak jsem napssala a nafotila (na ramínku) pár kombinací.
Takže mi napsali, at přivezu všechno. A tak jsem jela s kufrem ![]()
Do maskérny mě zavolali, slečna mě zkoukla, zkonstatovala, že na mně nic dělat nemusí, tak mi prý aspoň přepudruje nos. A byla jsem hotová. Nenamalované líčila i trochu česala, ale vlasy spíš jen tak upravovala.
Prostředí je tam divné. Haly u sjezdu na Jesenici, na převlékání dvě unimobuňky. Catering venku ve stanu.
Čekání jsme trávili všichni soutěžící v jedné místnosti a sledovali první tým při natáčení.
Tem to trvalo strašně dlouho, snad přes tři hodiny, jeden chlap (vypadá jak Martin Maxa) to pořád kazil - to závěrečné, pořád dřív mluvil, než mačkal čudlík a tak pořád zastavovali a vraceli.
![]()
Dadoo Jseš odvážná ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.