Pavlena Jak nemůžeš???
Já to chci slyšet!!! ![]()
Přiznání
viktorka_od splavu Jennyfor No já myslim, že byste to se mnou nevyhrály teda! Ale se ženskou by se mi možná dařilo líp a možná by to nakonec výhra byla!
Jennyfor Hmhmhm, tak jestli spíš ta mladice neni tolik zvědavá na s jeho stárnutím spojené problémy a teď bilancuje, že nějaká paní jeho věku by měla přece jen více pochopení! Taky by mi to pohonilo a vychutnala bych si ho;-)
Pavlena No jasně, to je nejlepší, to nakousnout a pak nemůžu.... Fakt tohlencto nám nedělej!
Karja No jasně, že by ti to se ženskou šlo líp! Víš co říkal můj kamarád gay, když me balil, chlapi jsou fajn, ale žít se s nima nedá!!!
Garfie Hahahaha! No u nás žijí dvě holky pospolu, maj i děti, každá nějak upekla jedno, často na ně myslim. Ale asi to taky nebude žádná idylky, znám jen ty děti a taky jsou to spratci jako všechny jiný.
Karja idylka to není nikdy, šak když vezmu jak kolikrát štvu sama sebe...![]()
viktorka_od splavu No když to bereš z tohodle pohledu, tak to je tedy strašný, to souhlasim!
Karja a teď si uvědom, kolika let.. manželství... děcek.. jsem se s tím dožila! no to prostě nemůže být nic až tak světobornýho, žejo![]()
viktorka_od splavu Jennyfor No já myslim, že byste to se mnou nevyhrály teda! Ale se ženskou by se mi možná dařilo líp a možná by to nakonec výhra byla!
Jennyfor Hmhmhm, tak jestli spíš ta mladice neni tolik zvědavá na s jeho stárnutím spojené problémy a teď bilancuje, že nějaká paní jeho věku by měla přece jen více pochopení! Taky by mi to pohonilo a vychutnala bych si ho;-)
Pohonilo?? To je taky dobrý slovo v kontextu debaty ![]()
Garfie viktorka_od splavu Lama_z_Lana Karja Ja vam snad rozeslu SZ nebo co, ale az zitra, ted uz spim...
viktorka_od splavu "Dobry den, jsem vdana, mam 2 draky, rozvadet se nebudu, jen me to doma obcas sere, vite? Jo a taky jsem po lecbe rakoviny, takze se mnou prilis zabavy nezazijete. Nesel byste se mnou na kavu? Rada bych se s nekym bavila o umeni a literature."
Zbytečně dlouhý, poslední dvě věty stačí :)
Pavlena jak jako SZ?? A co ostatní?? ![]()
Pavlena Jo prosim te, ja mam takovej blbej den, bolej me zuby a tak! To mi zlepsi naladu:-D
Pavlena jak jako SZ?? A co já?? ![]()
Pavlena Jaký SZ? Tady jsou zástupy čekající na nakažení!
Pavlena Hele, nedělej štráchy, stejně si to všechny přepošleme ![]()
Pavlena rovnou to napis sem![]()
Garfie Nepreposleme! Nenic jeji duveru, st z toho neco ma aspon nekdo!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí