Pavlena ehm, já to nestihla
prosím pěkně, jsem hrozně zvědavá (zvlášť když je to tak hezký, jak všechny reagujou :-))
Přiznání
Plha se hlasi, ja to chci taky vedet! A priznavam ze uz nekolikrat se stalo ze tady nekdo neco nakous a pak to rychle smazal a ja to nestihla a obcas mi to prijde lito a pak se zase vratim do reality:D
Historku jsem chytla, přiznám se, že nechápu, proč musela být smazána. Že by podle ní Pavlena byla poznána? Vždyť jinde řešíš outfity na to rande i se spoustou fotek?
Jak jste tu řešily toho vraha dítěte, jak se asi bude mít v kriminále, tak už se to vyřešilo. Mám velmi rozporuplné pocity.
Sweet Potato no bylo to sakra rychlý.
Sweet Potato Sebe neresim, resim to, ze je to o panovi...
Pavlena Myslíš, že to je víc rozpoznatelné, než sladěné šle a ponožky?
Pavlena já to taky nestihla
Sakra práce...
Sweet Potato no tak o sladenosti to byla jen tak poznamka, ta uz urcite zapadla.. ![]()
Pavlena Ani už nedutám, radši. Ale myslím, že ta poznámka tu bude rezonovat ještě dlouho.![]()
Jo a držím palce, samozřejmě.
Pavlena Jako myslíš, že to tady čte?
Já čekala taky něco kontroverznějšího....![]()
Sweet Potato Právě jsem včera přemýšlela, kde jsme toho vraha řešily....
Garfie spíš tady může číst jeho žena ne?![]()
viktorka_od splavu Jako myslíš, že by ho poznala podle historky? Tak to by byl hustej!!! ![]()
Garfie jestli ten trik používá často a je z brna tak by se dal založit nějaký fanklub![]()
viktorka_od splavuTak ty bys mohla vědět....
Pavlena nás asi za chvíli ukřižuje!!! ![]()
Garfie Ne dělám si srandu samozřejmě nevím a je to blbost![]()
Neviem, čo to bola za historka, ale verím, že Pavlena bude s nami zdieľať ešte veľa outfit9v na rande a bude šťastná :)
Garfie Modus operandi!![]()
kdyz jsme v Priznani, tam se priznam, ze uz par minut bojuju se svou zvědavosti. A prohrála jsem
. Posles mi SZ?
viktorka_od splavu Hahaha, tys to teda uťala!:-D:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí