Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 20. července 2020 21:10

Karja No tak nejsem sama... Já jsem se fakt cítila dost trapně teda, na pondělí ráno se můžu vymlouvat

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 20. července 2020 22:38

Karja moonlight Ja takhle minuly tyden absolvovala mamograf, minula jse tri velke cedule o zakazu vstupu bez rousky a nakonec temer u cile ve tretim patre pozadala sestricku, jestli bych si nemohla jednu odkoupit....no venovala mi ji, hezkou, ruzovou

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 20. července 2020 22:55

OliveOyl mě tyhle věci fakt nechutnají, zas mi chutnají jiné věci.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 21. července 2020 01:19

OliveOyl Myslím, ze kazdymu nějaká prasárna chutná....ja teda taky chipsy miluju (nejlepší jsou bohemia soleny a ty kotlikovy jsou úplně nej), zase nemusím moc čokoládu a vůbec sladký věci s výjimkou medvídků 

No a cerstvej chleba třeba, jsk se tu někde řešilo, ze jeden krajic s máslem a rajcatama nestaci.....tak to teda fakt nestaci! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. července 2020 07:18
Reakce na continuity:

OliveOyl mě tyhle věci fakt nechutnají, zas mi chutnají jiné věci.

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 21. července 2020 09:11

Já chipsy nejím, ale tak jednou, dvakrát do roka, v létě, jsem si vždycky dávala v hospodě ty typicky, hospodský brambůrky. Ty extra mastný, pořádně soleny. Opravdu smažený plátky brambor, žádný hmoty.

Taky byly dobrý, lehce umirneni, tyhle brambůrky od Hobži.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 21. července 2020 10:35

Dadoo Na mne jsou ty hospodský už moc, to už mi taky přijde na úrovni pringles hmoty

ja jsem malinko ochladla pote, co jsem si je udělala doma, byly fantasticky, ale na par brambor zasycelo půl flašky oleje

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. července 2020 10:41

Mně hrozně chutnaly v Anglii, když jsem tam byla poprvý za ségrou chvíli po revoluci, takový prosmažený malý brambůrky, co tam prodávali přes ulici, ještě to bylo zalitý majonézou. Po cestě z tahu to bylo úplně skvělý jídlo, ale docela jsem pak chápala, že tam ty au pair nabraly v průměru 15 kilo.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. července 2020 10:47

Bohužel mi chutnají brambůrky i zmrzlina, obojí si proto ordinuju jen při společenských událostech - máme návštěvu, jdeme na návštěvu. Případně u zmrzliny, když jedeme do Prahy a motáme se někde kolem (jako rozumějte v okruhu 5 kilometrů) od Amata ve Vodičkově. Hrozně mi chutnají ty jejich sorbety a hrozně se mi líbí, jak dávají navrch takovej maličkej kornoutek s čokoládou... 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 21. července 2020 10:53

Zina 

Já si vždycky říkám, že závidím těm, co se můžou umlátit po zmrzlině. Kdyby ji zrušili, tak mi to ani nebude líto. Zato brambůrky, prasárna nad prasárny.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 21. července 2020 11:25

Zmrzlina, ach! Za posledních 10 měsíců jsem ji měla 2x.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 21. července 2020 12:15

Tak my, burani, co máme výlet na zmrzlinu do sousedního města jako jediný společensky povyražení, jsme jich za poslední dva mesice sezrali rozhodne víc, než deset 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 21. července 2020 12:25

Potrefenáhusa já myslím, že deset zmrzlin jsem snědla za posledních 11 dní . Před tou jedenáctou mě zachránilo to, že pan majitel prodává i ledovou tříšť vytuněnou vodkou a jeden večer likvidoval zbytky natolik poctivě, že druhý den nebyl schopen otevřít. Resp. otevřel, ale nějak ten den vůbec neměl tušení, proč v tom okýnku vlastně sedí

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 21. července 2020 12:29
Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 21. července 2020 12:34

Pro mě by brambůrky být nemusely, ta zmrzlina by mě teda chyběla a čokoládu bych musela fakt oplakat. A to ještě dobrou mléčnou, hořká je mi lhostejná. Ale taková Kofila

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 21. července 2020 13:10

Já teda zmrzlinu miluju, čokoládu taky a brambůrky taky!  Zmrzlinu a čokoládu klidně (vlastně nejraději) sama, ale brambůrky si ordinuju jen jako společenskou událost. A naštěstí mi vlastně moc nechutnají ty klasické, mastné vůbec (i když minule jsem teda ty Hobžovy s čenekem spráskala skoro sama ), ale zato mi vysloveně chutnají různé ty podivnosti z rýže, cizrny a tak....

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 21. července 2020 15:10

Garfie já miluju arašídové křupky, to je pro mě mor, jsem schopná je "sežrat" sama (a ano, stydím se za to, naštěstí si je moc často nekupuju, protože mám po nich hroznou žízeň a cítím se celá taková přesolená :-))

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 21. července 2020 15:20

Magráta arašídové křupky jsem milovala jako malá, ale jako fakt hrozně, byla to asi jediná věc, o kterou jsem se dělila jen s největším sebezapřením, a pokud to šlo, tak si je jedla hezky sama doma :-))

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 21. července 2020 15:34

nolita My na ne chodili na skautskym táboře vzdycky večer do hospody, křupky a deštenku

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 21. července 2020 17:15

Magráta taky sem dycky milovala křupky!