Přiznání
Garfie To je moc hezké. A úplně ti rozumím, znám takové pohřby. Bohužel teda jeden byl tátův ![]()
Garfie Nedávno jsem zažila podobný pohřeb. Strýc bydlel v chlupě na břehu jednoho velkého jihočeského rybníka, kostelík, kam pravidelně docházel a odkud ho vynesli naposledy, stojí hned vedle chlupy. Před kostelem hráli žesťové nástroje, pohřeb velmi osobní a dojemný, strýc s tetou se s farářem přátelí celý život, a z celého jsem měla dojem, že takhle to zkrátka má být!
Garfie to je hezky ![]()
Garfie To je hezky ![]()
Jen teď marně přemýšlím, kde je na Valachách malý evangelický kostel, tam je to sama "katedrála"
Velká Lhota možná?
eM
Tak ona je to teda spíš katedrála, ale uvnitř mi vždycky přijde malý...ale to asi každý venkovský kostel, já jsem z města
a ještě katolického. Lhota je krásná, to JE opravdu malý kostel, máš pravdu...![]()
zelene.oko Přesně, říkala jsem si, že takový konec bych si taky přála.
Garfie to je moc hezké. Tak by to vlastně mělo být. ![]()
Garfie Takhle by to mělo být.
To je krasný!![]()
Mám za sebou hrozně hektický týden, o všechno a všechny jsem se postarala a teď tu sedím, strašně unavená, sama, uprostřed všeho toho nepořádku a padla na mě hrozná depka. Já snad ani nevím, jestli to celé bylo
nebo
, asi napůl.
Mirka
zítra to bude lepší
Jennyfor díky!
S mužem jsem právě vypakovala na výlet, na který jsem se hrozně těšila, jenom půlku rodiny. Takže místo čtyřech dní volna mám vyhlídku na homeoffice s nemocným a prudnym dítětem za krkem. Taky to na mě padlo. A ještě se večer chystám na rušení rezervaci na dovolenou. ![]()
continuity Mirka no jo, někdy se to tak sejde, že člověk reje držkou v zemi a pak zas se něco povede a jede se dál, pro mě je teda nejhorší, když už se konečně můžu třeba na něco malýho těšit a ono se to zas nějak pose*e a nic, to by člověk někdy brečel jak malej.
continuity Jak já ti rozumím
. Z jedné dovolené jsme odjížděli dřív a na druhou nejeli, kvůli nemoci syna. Ještě horší je, že 3 týdny dovolené jsem si musela vybrat v době korony a další, než tyhle pokažený, už nemám. Třeba ještě nebudeš muset rušit zbytek a budete rychle fit.![]()
Letos je to hrůza, já si alespoň tu dovolenou můžu zrušit, resp. Práce mám tolik, že si můžu přibrat další úvazek.
No už je jí lip, tak třeba z toho klapne alespoň víkend venku.
Garfie to je krásný ![]()
Zítra mě čeká druhá kontrolní PET MR. Mám strach. Nejraději bych tam nešla.![]()
Dalia V kolik to máš? Budeme na tebe myslet
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí