kocoureksuggy Už je to o hodně stránek dál, ale upřímnou soustrast. ![]()
Zažila jsem to před pěti lety. ![]()
kocoureksuggy Už je to o hodně stránek dál, ale upřímnou soustrast. ![]()
Zažila jsem to před pěti lety. ![]()
Bledule
Děkuju moc!
Sweet Potato a jak to je? Dcera je v karantene (asi mi uteklo, jaky byl vysledek testu) a vy ne? Od dcery je totiz bracha spoluzacky v karantene (pulka fotbalove Dukly je v karantene), oni ne. Tak by me to zajimalo.
Lamicka Jistě že my ne. My se s nikým pozitivním nepotkali, jen ona. Tedy samozřejmě to platí jen do chvíle, kdy se u ní projeví příznaky nebo test vyjde pozitivně.
Čili do té doby jsme už vesele mohli být nakažení. V tom mezidobí jsme se snažili karanténu držet, druhá taky nešla do školy, muž se musil na chvíli otočit v práci. Ale povinné to není.
Sweet Potato jasny, diky. Jen sonduju, co nas pripadne ceka :)
Lamicka a museli by ste ísť aj vy do karantény keď ste už videli prekonali?
Mrakoplas ano, vcera Vojtech oznamil, ze do karanteny nemusi ti, co to prodelali 90 dni zpet a my to meli v dubnu
Bledule
3 roky ![]()
Já si tady jen odložím, že jsem kráva pitomá a taky blbá a víc k tomu není třeba dodávat
bram tlapkam
bram taky tlapkam
bram
to bude dobrý.
bram určitě to není tak zlé
bram Ale jdi! ![]()
Ja jsem krava jen dnes, pac jsem vlezla do vlakna Koronavirus.
Jdu radsi kreslit.
Luna Můžu se zeptat, ty děláš i kurzy pro veřejnost?
nonemy Ne, mela jsem nejake nabidky, ale zrovna to neslo. Tak treba casem.![]()
Luna Škoda, tak kdyby časem, tak dej vědět![]()
bram Nejsi
.
Upekla jsem hnusnou sekanou a ani to mi nezabránilo jí sežrat asi půl metru ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.