Karja O co to auto zastavilo? :-)
Přiznání
999 Naštěstí jsem nikdy neuposlechla rad mužů a stále parkovala s rejtem (to je ten stočenej volant), takže se to těsně před sousedovym autem stočilo do meze a tam to zůstalo. Zůstalo to tam čekat než jsem přišla s klíčema domu:-D
Karja Já jsem jednou nezatáhla brzdu na benzince, šla jsem zaplatit a jsem si koupila kafe. A když jsem vyšla ven, tak auto drželi dva chlapi, protože se rozjelo :-). A když mě viděli vycházet s kafíčkem v ruce, tak se teda řehtali nahlas.
999 No to se nedivím:-D Já si to odteď teda dost hlídám, a hlídají mi to i spolujezdci, radši
Karja Dcery, jo? :-).
Karja ajo už to chápu! ty to tak nenecháváš schválně![]()
999 nedávno mě poučoval syn, jak jsou ostatní řidiči blbí, že to stáčení kol neznají, tak už máme novou generaci![]()
viktorka_od splavu Ne:-D Já to tak nechávám, protože tak najedu na obrubník:-D. A ono asi v té kombinaci s tím obrubníkem to bylo blbý, že mě to furt táta se sambem nutili rovnat;-)
Mě hlavně učili, že se nemá parkovat s guma opěrnými o obrubník, co vlastne řeší vytočena kola, že naberu auto zaparkovane na opačné straně silnice? ![]()
continuity tak záleží na kterou stranu je máš vytočené.. a mít kola natočená neznamená, že musí být opřená o obrubník.
Karja ja uz tu psala jak jsem dojela az na hlavni cestu s pichlou gumou, jenze jsem to pres rev deti v aute nezaznamenala a kontrolka co signalizuje problem s tlakem sice svitila, ale protoze svitila uz dlouho a zadny problem nebyl tak ta me taky nezarazila? :D
rasaNori ja pred tydnem pichla tak, ze ne ze svitila kontrolka, ale auto řvalo a vysilalo na displej hlaseni at OKAMZITE zastavim. A mela jsem s tim splasklym kolem co delat, abych se udrzela v rovnym smeru.
Kokoska ja s tim pichlym kolem vyjela ze vrat, takze rychlost 0 cela prd a ze je problem jsem si uvedomila az na te hlavni kdyz jsem zrychlila.
continuity v kanadě je na to prý dokonce předpis:-)
já jsem na tohle docela bázlivá, viděla jsem už nějaký věci (samozřejmě se starýma autama, ty dnešní chytřejší jak já učitě takové vychytávky nepotřebují:-)), takže když parkuju ve vjezdu, dávám pod zadní kolo šutr jako když jsme házeli čubu pod náklaďák
Já si teda kola vždycky srovnám, vadí ti to hlavně vizuálně, protože moje kola trčí.
Já dočítám hrozně zpětné, můžu sem, s křížkem po funuse, dát fotku prarodičů? Valaši jak poleno, Josef a Marie, holčička napravo je moje máma. Sourozenců bylo šest, až teď mi došlo, že na fotce jsou ti, co stále žijí, další tři kluci jsou už po smrti.

Kan mně třeba před domem trčet nesmí, protože tady je fakt průjezd na centimetry, navíc je tu rovina tak naco. ale když jsem parkovávala v prudkým kopci tak bych to se srovnanýma nenechala ani náhodou, vždycky stočený k chodníku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí