Lamicka baltik
mám pochopení, nejhorší to bylo na mateřský. to mi volali z pediatrie, že jsem nepřišla na polio, já na to, dyť je to až 12.května. Sestra měla pochopení, že mi uniklo, že je 12., jenže mě uniklo, že je květen![]()
Přiznání
Gatita my si nedavno privezli testoviny z italske restaurace, chutnaly skvele, ale v krabicce vypadaly jak rajska odvedle z jidelny... zrovna aperitiv by sel dat aspon do lahvicky.
OliveOyl
stane se!
Je zvlastni, ze i kdyz vim ze vlastne jen cekame jestli nam babi umre, nebo ne, ze se vlastne nic v zivote nyni nemeni... Stejne musim ty harpyje vykopat ven a nejak s nema fungovat.
Gatita to je strasny, tu fotku si snad s dovolenim ulozim, aperitiv doby covidove!
Gatitaá my měli zrovna včera, akorát mladší zrovna usnul až v devět, tak jsme skončili až v půl jedenácté. Měla jsem radost, že se nám povedlo to maso, měla jsem z toho obavu.
rasaNori myslím, že tyhle věci ti pomůžou to líp překonat. Drž se.
Vtipný historky!!
Gatita Ten aperitiv teda je!! Takhle se prodával gin v Ghaně, vidíš jak byli pokrokoví.
rasaNori Tohle je hrozně zvláštní pocit. Takové uvědomění si, že ten život se prostě pořád točí, nic se nezastaví a nepočká, až budeš chtít znovu nastoupit...to znám. Držte se.
Aspoň ti holky nedovolí se tím moc zabývat.
rasaNori moc dobre vim o cem pises ![]()
rasaNori Taky mi pomohlo jit dal, ze holky byly maly, kdyz zemreli rodice, mladsi bylo par mesicu. A ja byla jeste dost mlada na to, abych si pripustila, ze uz jsem na rade ja. Zvladnete to co nejlip![]()
Mrakoplas ![]()
Hned bych jela! Včera jsem si skoro online povídala s holkou z Kamerunu, tak mě to úplně láká k nějaké pořádné výpravě zase!!! I když jsme teda většinu času pomlouvaly chlapy...a na přírodní krásy moc nedošlo.
Garfie Ja bych jela snad kamkoli, kde neni valka. A to jsem neprocestovala zadnou takovou exotiku jako ty. I pro ten pocit zazit neco novyho a vracet se zpatky, kde to mam rada. Chjo.
Garfie no jo, tento covidovy čas. Ja veziem zajtra mamu na očkovanie do iného okresu, dokonca kraja!. To bude nadlho asi najväčší cestovateľský úlet ![]()
Gatita ten aperitiv ![]()
Mrakoplas A vyjezdni dolozku nenechte doma![]()
Garfie no jo, tento covidovy čas. Ja veziem zajtra mamu na očkovanie do iného okresu, dokonca kraja!. To bude nadlho asi najväčší cestovateľský úlet
My sme takto boli dnes, z Bratislavy do Trnavy
. Ako nie je to ďaleko, ale je to na hlavu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí