Sweet Potato a tvoje jedovaté sliny máme omlouvat stejně?
Zatímco u whiskas mi její mimořádně nešikovné vyjádření beru jako neúmyslné a prostě nešťastné, to tvoje plivnuti je pěkně a s gustem cílené. Takže v důsledku ani o chlup lepší.
Zatímco u whiskas mi její mimořádně nešikovné vyjádření beru jako neúmyslné a prostě nešťastné, to tvoje plivnuti je pěkně a s gustem cílené. Takže v důsledku ani o chlup lepší.
Musela som si síce sedieť na prstoch ale rozseknem to radšej niečim novým. Priznávam, že som totálna krava a asi som si zničila tu modrú mango sukňu v práčke. Tak som si hneď objednala v zľave novú, posledny kus ![]()
Mrakoplas Mám ji taky a po prvním vyprání se na ní objevil bílý flíček, jako by se "vyžrala" barva. Naštěstí je docela malý, takže v podstatě nejde vidět, ale doufám, že to nebude pokračovat a z krásné modré barvy nebude batika!
Stará existence no presne to sa stalo aj mne, len teda tých fľakov je viac. Ale prala som ju už asi tretí krát. A presne viem, kde bol teraz problém, dala som ju s detskými vecami aj so sanytolom na škvrny. Tak som si už zničila aj jedny nohavice z cosu. Blba, no.
Buďme na sebe hodní! Vynechme tyhle hádky. Prosím, pojďme se domluvit, že až zas @whiskas plivne příště jedovatou slinu, rovnou se jí omluvíme, že jsme přecitlivělé a neumíme číst.
![]()
![]()
Kdybych vedela, co tim dotazem nebo zamyslenim spustim, nic bych nepsala. Nechcete uz toho nechat?
Dekuji Zina za konkretni prispevek k veci. Vazim si vsech rodin, ktere se ujmou deti, sama bych si asi netroufla.
Mrakoplas za to muzu ja, ze jsem sanytol doporucovala! Moje mamka si s nim odbarvila omylem mikinu. Byla puvodne takova nasedle ruzova a po dvou vypranich je standardne ruzova
nastesti se ji prej ta nova barva libi vic!
A máte prosím ten sanytol na bílé nebo na barevné prádlo? Používám ten na barevné, tak jestli mám být i při něm ještě obezřetnější
(...tedy bát se ho už přidávát skoro k čemukoli)
Dadoo Díky, ale nedělej si tady kvůli mně nepříjemnosti. To za to nestojí.
Mrakoplas já jsem sanytol ani nic podobného nepřidávala, prala jsem v běžném pracím prostředku jako vždycky. možná bude fakt chyba ve výrobě...no uvidím při příštím praní.
![]()
Dadoo Ne, nemusíte. A ano, bylo to úmyslné. Nejsem na to pyšná, ale nemám potřebu to omlouvat nebo znovu vysvětlovat.
Sweet Potato - myslím že kdyby Dadoo líp četla diskuzi, tak by pochopila. ![]()
jitřenka Dadoo čte i chápe dobře. Neměj péči a starej se o své chápání. . Jen nemusí svatou neomylnou inkvizici.
Dadoo - amen
Dadoo Nemej peci, bud rad, ze...carodejnice, inkvizice. Od takovyho citlivyho tematu jsme se dostaly dost daleko. Pro me to bylo zajimavy, myslim adopce a to, ze je nekdo tak odvaznej a napise sem vlastni zkusenost, jakoukoli. Tohle je teda svym zpusobem poucny taky.
mirajo to teda je. clovek se sveri s bolestnou veci a zaverem dostane po cumaku![]()
Dadoo Jakoby upozorňovat na něčí jedovaté chování, a ob dva příspěvky dál celkem bez padneho důvodu odepsat ,,neměj péči a starej se o své chápání,,, je trochu divný, vlastně je to takový až úsměvný ve spojitosti s upozorněním na plivanec. Jsem v inkvizici!!!!!
Jinak bych taky chtěla poděkovat všem, co sem přispěly se svými zkušenostmi, ačkoliv je to skutečně dost osobní. Je to zajímavé a přínosné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.