Přiznání
Catherinne ty, Zarinya a spol. jste jinej gang prostě ![]()
Catherinne
. Ono tou dobou ráno je většinou tak 13 až 16, i tady v Brně. 21 je fakt luxus. Zas já mám teplo ráda, ale těch 13 ráno mi nějak nevadí, když jdu pěšky, tak se zahřeju a vím, že bude odpoledne pěkně, tak ani žádný svetr nebo bundu netahám.
Renusatko me ta svěží rána výslovně baví.
Dneska jsem se dozvedela, ze dva kolegove (teda kolega a kolegyne), se kterymi mluvim prakticky denne, se nekdy behem homeofficu loni dali dohromady a skoro rok uz spolu ziji, aniz bych si vsimla. ![]()
baltik to ten homeoffice vzali teda z gruntu
baltik
ja ti nevim furt se atrasi rozvodama ale ja znam taky spis opacne pripady vcetne jedne svatby po kratke lockdownove znamosti![]()
Potrefenáhusa dobra poznamka ![]()
viktorka_od splavu Ja taky! Je to proste vsechno takove intenzivnejsi...![]()
Priznavam, ze mam teplotni hranice.![]()
35st,super,ale toto uz fakt ne,obvzlast nekolikaty den po sobe.

Zarinya neremcej...
Tys to tu už jednou psala, že je ti tam vedro. Zrovna od tebe bych to nečekala, ale naprosto chápu.
Zarinya já zažila 40C ve stihnu jednou v září na Rhodosu. navíc jsme se vydali na Akropoli do Lindosu . Strašný to bylo, fakt jsem myslela, že chcípnu.
Zarinya Naber do kapes a v říjnu, doma, jak když najdeš
. To uteče a budou stížnosti na kosu.
dynda tak ale,ze mam rada teplo neznamena,ze snesu jakoukoliv teplotu.
Catherinne
Renusatko no -5 je horsi nez 40+
Zarinya Já s věkem své ještěrčí geny taky zvolna ztrácím. Bohužel to neznamená, že by mi zima vadila míň.
Sweet Potato no presne.![]()
Já naštěstí ještě ne ![]()
Catherinne ono samozrejme u more to nema chybu,ale my tu ten cas prozivame na pul dovolenkove a na pul jako domorodci,dum rekonstrujeme takze neni Klima a to je o necem jinem tyhle teploty.:-)
Zarinya a na kolik se ochladí v noci? Pro mě je peklo i těch 35, tohle bych nedala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje