Přiznání
Dalia Ach jo, tohle je tak nefér!
Budu držet pěsti, ať nová léčba zabere ![]()
Hanka H Zítra musím na echo srdce a příští týden ve čtvrtek mám první dávku. Bude to vždy po čtyřech týdnech a po třech nebo čtyřech dávkách půjdu na kontrolní PET MR. Takže na podzim.
Dalia
hodne sil preju
Dalia Já ti můžu jen napsat, ať se nevzdáváš a uděláš co půjde.
Nespravedlivé je to neskutečně.
Dalia Zlatíčko, jsi neskutečná, držíme všichni neustále palce a věříme, že boj dovedeš ke zdárnému konci. Ta s kosou stojí nad každým z nás, jen nevíme, kdy napřáhne. Takže neboj a nedej se!![]()
A jo, objímací smajlík by tu ROZHODNĚ měl být!
Ginger brrr Fakirka Renusatko Korsičanka Děkuji, holky. ![]()
Mám pocit, že to, co se mi děje snad ani není pravda. Že je to šílenství nebo noční můra. Neskutečně mě drží můj koníček - vůně. A vize toho, jak si vytvořím velikou sbírku amuážek.
Dalia je mi to moc líto, přeju hodně sil do další léčby![]()
Catherinne Děkuji ![]()
Dalia Myslim na tebe a moc preju, aby jina chemo byla ucinnejsi a mezitim objevili neco cileneho ![]()
A som strašne rada, ze sa nevzdavas.
letfenixa Netušila jsem, že mám v sobě tolik odhodlání a síly. Já tady prostě svoje kluky a zvířátka nenechám. I kdybych měla tu nemoc zastavit silou vůle. Takhle silně jsem to za těch pět let ještě nepocítila. Je to silnější než strach.
Daliajsi velka bojovnice urcite zvitezis.![]()
Dalia Dali, nedivej se na kosu nad hlavou, tu tam mame vsichni. Clovek se muze citit plny zdravi a zivota a zitra ho prejede salina. Nikdo nevi dne ani hodiny. My vsechny ti drzime palce a prejeme spoustu sil. A jsme tu, kdyz budes potrebovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí