Zuzuli Tak já se taky odvážím a na chvíli vložím foto. Takto jsem vypadala po operaci já.
Přiznání
Ja si absolutne nemuzu na pobyt na chirurgii stezovat, ale prekvapilo me, ze me pak jen poslou domu s papirem a ma mi to stacit.
no co ti budu povídat, muže taky vyhodili z ortopedie s rehabilitačním plánem na 5 odrazek. Já jsem si nejdřív myslela, že mu ho zapomněli dát, když se na něj odvolavali v dalších zpravach. Poukaz na fyzio teda dostal, kdyz si o něj řekl, ale upřímně, tech šest sezení někde, kde tě vezmou, není žádná výhra.
Ve chvíli, kdy se začal pidit, najednou to šlo. Teď mu dokonce fyzio sama od sebe nabídla dalších osm rehabilitaci.
Ono by bylo nejlepší docházet ambulantně někam do nemocnice. To je úplně o něčem jiném než takové ty různé rehabilitační kliniky s třema fyzioterapeuty.
Nepomohla by ti s tím onkolozka?
Nebo co nejdříve jak to půjde ty lázně.
continuity oni ti napoprvé snad víc než šest napsat nemůžou, další sezení ti můžou napsat, až když usoudí, že těch šest nestačilo. Co na tom, že je to třeba dopředu jasné, že to bude málo.
Evaeva rehabilitační doktorka v nemocnici muzi napsala 8x cvičení, 8x laser a 8x koupání,plus teď mu to prodlouží. Navíc s ním cvičí holky, které mají podobných pacientů 10 týdne a ne dva ročně.
Zuzuli souhlasím s tím, že jsi úžasná jak tuhle nemoc bereš, můžeš podotknout, že co jiného ti zbývá, ale je to tak. Možnost implantátů máš v záloze, máš dost času přemýšlet a třeba hezký malý jedničky nebo dvojky budou časem lákadlo. Když ne, sama už víš, že se bez nich dá žít. Přeju hlavně zdraví.
continuity tohle nerozporuju, ale tenkrát mi takhle vysvětlovali ten počet, že to můžou několikrát navýšit, ale nemůžou ti rovnou napsat třeba 15 sezení. Já teda nechodila po úrazu. Neplatí to u dětí, ty snad můžou chodit pořád.
Zuzuli Napadlo mě, jestli by vám kompresní podprsenku nenahradil binder, nošený mezi LGBT. Mrkněte třeba sem https://www.dykka.cz/bindery/ .
Zuzuli Moje znama ma po obdobne lecbe take potize s otoky jedne ruky a pravidelne ob rok s tim jezdi do lazni a na pojistovnu ma kazdy rok asi 10 lymfomasazi, pry ji to moc pomaha (i kdyz ten proplaceny pocet ji uplne nestaci, ty masaze si jeste doplaci sama), tak mozna by neco takoveho slo na pojistovnu i u tebe.
Myrtila ja lymfedem, otok koncetiny kvuli chybejicicm lymfatickym uzlinam, nastesti nemam. Po odstraneni uzlin je riziko myslim 20%,ze se behem let objevi, ale ani byt nemusi, v coz doufam. Ja ruku oteklou vubec ted nemam. Ja mam pooperacni otok pod jizvou, kterou mam na boku hrudniku. Tam je reseni pri velkem rozsahu odsat, ale jinak se nechava vstrebat.
Zuzuli Aha, to jsem spatne pochopila. Tak snad ti s tim pomuze fyzio, to je opravdu nejlepsi najit si ji soukrome, nez cekat, az bude hur.
Hnusí se mi chrousti a letos jich je strašně moc. ![]()
Pinot Noir a asi jim selhává navigace, protože to do mě pravidelně večer nejakej napali ![]()
Kora jsem přesvědčená, že to dělají schválně! ![]()
![]()
Pinot Noir byla jsem v letním kině, jak se začalo šetřit, tak to byly strašný nálety. Jednoho jsem donesla domu, asi v dece. Myslela jsem, že je s ním amen, nechala ho na lince, že ho úkazu dětem. Po víkendu tam nebyl. Tak buď ho sežralo něco, o čem doma nevím, nebo vstal z mrtvých. ![]()
Tabea zrovna chrousti jsou mistři v dělání mrtvého brouka. Mrtvý chroust prakticky nikdy mrtvý není! ![]()
Můj oblibenej, doufám, ze to půjde přečíst

Potrefenáhusa Byli jsme v Maršově nedávno, smáli jsme se furt jak malí haranti.
Sweet Potato aby ne!
Dnes jsem došla k totální frustraci ve stylu IT svet není pro starý.
Zrealnit představu juniora, že každý půl rok dostane přidáno minimálně 15% (jeden požadavek je dalších 35 k lednovým 15) a kdekdo chce byt za rok senior je dost vycerpavajici. V kombinaci s často dost zoufalými komunikačními schopnostmi je to teda peklo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí