Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline barbucha blogger
36416 příspěvků moje polička 09. října 2026 12:01
Reakce na Janulik03:

Začína nám asi Nová, alebo trochu iná etapa. Vnúčatá už odrastaju, malý už je veľký a nemá na starcov čas, mala je druhácka a tiež plne vyťažená, rodičia makajú, pomaly sa nevidíme niekedy ani cez víkendy. Syn síce býva s nami v jednom dome, ale samostatne a tiež dlho v práci, potom chodí ešte k "mladým" . Takže sme sa vrátili do doby " pred deťmi" a celkom sa s tým pasujeme. Uvidíme ako nám to pôjde spolu. Asi začneme chodiť do nejakého spolku, ale máme aj plány na cestovanie. Ak muža dobre opravia, tak začneme znovu.

​Tak ať vám to vyjde! 

Já si taky neuměla představit, když jsem zůstala doma, jak budem spolu 24/7, obávala jsem se že dozajista budu brzo pořizovat lopatu Ale jde to, a to nejen doma (kde se máme kam uklidit), ale i na občasných společných výletech ( typicky v miniapartmánu). Jako je to života běh - kdo by chtěl mít na krku děti i v 70?

Online Mitzi admin
1580 příspěvků moje polička 09. října 2026 12:45

Sweet Potato no to si vůbec neumím představit.

Myslím spíš neúctu k autorům. Teď třeba na mně (na mojí kůži) opakovaně zesmrádla nová Coco M. Crush. Fakt děsně. Tak to napíšu. Ne snad že bych toužila strhat autora, ale chci varovat před neuváženým nákupem.

Online Janulik03
20520 příspěvků moje polička 09. října 2026 13:02

barbucha tak ja pracujem a nechystám sa skončiť, zatiaľ. Len nám pribudol čas osamote, je to divné. Ten baran je taký tichý.