Kokoska Buď ráda, že se dosud alespoň rozlišuje pohlaví jednotlivých osob
.
Přiznání
Kokoska Zrovna nedávno jsem o tom přemýšlela. V divadelním představení by mi to vůbec nevadilo. Ve filmu, který se jinak snaží působit co nejrealističtěji, by to na mne působilo zvláštně.
Ten seriál má být prý na způsob Gossip girl, takže bych to fakt nebrala jako nějakou sondu do historie.
Sweet Potato
Přesně k tomu závěru jsem dospěla i já, když se to tady tehdy řešilo.
Kokoska tak som tie darčeky z vianočnej tašky prebalila do papiera, chcelo to tú správnu chvíľu
letfenixa taky uz mam zabaleno, ale priznam se, ze neco malo i do papirovych tasticek. Ale vybrala jsem hezke, to nemuze nikoho urazit. A protoze v Bille nemeli housky, tak jsem vlitla do Kauflandu, a meli tam docela hezke jmenovky na darky, tak jsem to dneska vecer vsechno dodelala.
Sweet Potato no ale nemyslíš nás, ne? My jsme tady celkem hodný, spíš mi to sedí na MP, tam byly komentáře daleko jedovatější :)
Tak jsem na mp po delší době nakoukla, první příspěvek, co vidím, je od Giulli o tom článku. A prý na 90% ví, která pekelnice to byla.
Mimochodem, když napíšu do vyhledávače mo, nenabídne mi MP jako dříve, ale mojelahve!![]()
Kokoska nuž, ak by niekoho urazil darček v darčekovej taške, tak na to ani niet čo povedať
Sweet Potato no samozřejmě, překvapilo by mě, kdyby to G. nevěděla :))
letfenixa no ja ze tady byly hlasy, ze do tasek dava ten, kdo to chce odflaknout...
To máme. Teda když se někdy sejdem (což je aktuálně zrovna ve hvězdách, doprčic práce).
Ten seriál má být prý na způsob Gossip girl, takže bych to fakt nebrala jako nějakou sondu do historie.
Tak proč je teda navlíkaj do historickejch kostýmů?! Ať jim dají džíny a tričko, posaděj je místo do salonu někam do baru, a cajk. Ale to ne... Tohleto předstírání mi teda leze na nervy dost, já to pokládám za přepisování historie. Další generace, krmený tímhle brakem, budou mít o dějinách úplně zkreslenej pojem. A o to asi těm politicko korektním jurodivcům jde, vytvářej úplně umělý (t.j. lživý)...
Neboj se, to přijde ![]()
Přiznávám, že jsem v šoku z lidí ve svém okolí... včera dva názory na očkování proti covidu: budou nám do těla implantovat čipy a bude schválně způsobovat nepodnost u chlapů... jedna vysokoškolačka a jedna zdravotní sestra.... jo a ve svém okolí neznám nikoho, kdo by se nechal očkovat, všichni panikaří....fakt jsem netušila, mezijakýma lidma žiju????
barbuchano já to beru jako takovou alternativní realitu. ale dočetla jsem se že se chystá film o Jindřichu VIII, kde bude Annu Boleynovou hrát herečka s maorskými kořeny. To bude pro hodně lidí teprve rána.
olte tak takovýmhle pitomostem se směju, to opravdu nechápu a už jsem to taky slyšela od vzdělané baby. Ale u nás v práci se chce nechat jen jedna doktorka. Součástí našeho pracoviště je centrum pro výzkum léků a očkovací středisko, pracuje u nás lékař ze záchranky a viroložka a nikdo to zatím v plánu nemá.Jsem celkem zvědavá a myslím, že velice brzy po dobrovolnosti přijde povinnost.
Sweet Potato u mě taky moje lahve :-).
A je tam pokračování :-).
999 :-D:-D
999 těch, co mají pocit, že musí žít podle lifestylových časopisů je mi líto..teda není, kecám..je to jejich boj, spíš nechápu, proč to dělají ![]()
Renusatko mne by zajimalo, jakou alternativu reseni si odmitaci ockovani proti covidu predstavuji. Zda je pro ne prijatelnejsi predstava dalsich mesicu/let v tehle agonii zavirani/otevirani, anebo by nechali covid projit populaci, at si klidne zdravotnictvi skolabuje a umrou desetitisice lidi, vcetne tech co zemrou sekundarne nejen na covid. Ve variantu, ze vir se spontanne nejak vycerpa a odejde, uz asi neveri ani nejvetsi optimiste... a dalsi moznost vyvoje mi uz nenapada. ( Jo, jeste docasny tvrdy lockdown se snizenim virove naloze v populaci na takove cislo kde by se kontakty daly vytrasovat a otestovat... to ale uz vime, ze nelze, spoluprace lidi uz se asi nezlepsi).
mnum to je otázka, která se mi vrací pořád.![]()
Jak už kdysi napsal Kulveit ( teď parafrázuji): možnost, že zavřeme oči a všechno bude jako dřív, na jídelním lístku fakt není.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025