Přiznávám se k prokrastinaci nejhrubšího zrna. Mám poslední dva týdny v současném zaměstnání a já se nemůžu donutit to sa.ra dodělat! A to dostanu zaplaceno do konce měsíce tak nebo tak, ale hniju tady, čtu kraviny a nejsem schopná zabrat a dodělat těch pár posledních projektů a vypadnout :( Nějaký návod na zvýšení morálky?
Přiznání
NAmofo pustit se do toho, dodělat to a za odměnu to potom doprokrastinovat? ![]()
NAmofo Asi je potřeba počkat, až deadline opravdu zatlačí ![]()
Aranel No, obvykle už by všichni řvali, včetně zákazníků, ale je květen. A to tady nikdo nepracuje, všichni jsou doma, max na telefonu a prdí na to. Navíc konečně trochu teplé počasí a sluníčko po té šílené zimě, tak jsou všici vyvalení na terase nebo žehlí kroje na čtvrtek ![]()
Já tak strašně nechci kupovat měsíček na rakovinu, ale je mi líto těch dětí, nedokážu je poslat do háje![]()
Mutziputzi Upřímně když vidím ten letošní nálet, tak absolutně nemám chuť si ho koupit. Potkala jsem jich po cestě do práce asi 50 - u každýho vlezu do metra po 3 a další po cestě k autobusový zastávce
Nepamatuju, že by jich bylo tolik v minulých letech. Prosvištěla jsem, protože jsem opravdu chvátala. Ale domů snad půjdu kanálama, abych se necítila jako vyvrhel. Docela mi ten nátlak vadí.
coralline A mně tady pod oknem pořádaj navíc koncert, praskne mi hlava, nyní nějaký hoch przní Justina Biebera...já to prostě nekoupim, domu vyrazim zadníma uličkama!
Těším se a jsem zvědavá na zítřejší královskou svatbu.
edit. teda sobotní. Hlavně na klobouky a samozřejmě na šaty.
To jsem asi jediná zvědavá.![]()
Tak Betty zjevne
a nebo koukaji ani nedutaji jen ty tu lelkujes a neco ti utece!;-))
pro me je to neco na urovni sportovnich prenosu. nezajima vubec, ale dozajista i pres to se nejake info ke mne nakonec dostane
Tak Betty Mě hadry a klobouky už vůbec nezajímaj, ale juknu na to taky, už se těšim!
Tak Betty ja chcem tiež pozerať, ale neviem ako mi to vyjde. Víkendy nebývaju čisto v mojej réžii:)
Tak Betty Určitě koukat nebudu, to by mě nebavilo, ale těším se na drby, šaty a tak...
asi u toho prokrastinuju pondělí!!
Luna Drzim palce. Jsem v praci od dubna a jsem moc spokojena. Dokonce z naseho bytu zmizela ta protivna vyhorela matka
. Obcas je to stres (nemocne deti), ale celkove je to fajn.
Tak taky nebudu přilepena k obrazovce celou dobu, ale tu hlavní část určitě.
Lamicka pripojuji se,take se u nas znacne vylepsila atmosfera.a diky tomu,ze jsou ted uz dlouhe dny,tak ani nemam pocit,ze bychom spolu travili malo casu (jakoze bychom nestihli chodit ven,na hriste a tak),jak jsem se bala. Akorat je blbe,ze jak se mi vlila miza do zil,tak uz jsem si koupila dvoje boty,saty,sako a dvoje kalhoty a bundicku a novou optimistickou vuni.a to jeste nemam ani po zkusebce...
Gatita ja vyplnenila COS a M&S hned po podepsani smlouvy
Gatita To je potřeba se po určité době těhotenství a pobytu doma nově obléknout. Člověku to hodně dodá psychicky, že se cítí lépe a i doma to určitě uvítají.
Mutziputzi pochopitelně Materialista![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí