Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 16:13

priznavam, byt jsem pomerne realista a nemam zadne idealisticke predstavy, stejne me porad dokaze prekvapit pristup a zpusob rozhodovani v oblasti pece o deti. bez jakychkoliv ohledu a dokonce navzdory vyslovnemu prani ditete vysloveneho pred poverenymi osobami, se zduvodnenim “kdyz jste se dosud neshodli, dochazi mezi vami k fyzickemu i slovnimu napadani, tak vam to naridim, abyste se s tim museli vyrovnat a ditko se aspon nauci zac je toho loket” soud ma nejake vychovne funkce? odkdy?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 16:16

viktorka_od splavu Odjakziva, ale nevime o cem pises?

49376 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 16:55

Mutziputzi hle ja uz nerozumim nicemu. prave jsem volala mestskou k malym deckam zamcenym v aute na slunci, zpoceny, urvany..

20970 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 16:57

viktorka_od splavu To je ovsem vrchol tohle, za to bych sazela tresty!

Offline Sweet Potato
40487 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 17:15

viktorka_od splavu Ježišikriste!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 18:50
Reakce na domenica:

dynda 

To si právě myslím, že není. Resp. maskéři by věrohodně vypadající obtloustlou a životem unavenou ženu vykouzlili raz dva, ale takhle je tam těch bezprostředních emoci o hodně víc.

​Ale od toho je zase herečka herečkou, aby to uměla zahrát  Jako je to jejich rozhodnutí, co jsou ochotný pro roli udělat, ale zrovna tohle už považuju za zbytečný hazard se zdravím.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 21:11

dynda 

To si právě nemyslím. Není to jenom v kategoriích dobrá herečka-špatná herečka. Jde o typ herectví - v Americe dost uznávaný a oceňovaný actorly transformation - maximální příprava na roli a dobrovolná a soustředěná změna tělesných rozměrů za účelem větší autenticity výkonu. Rober de Niro by mohl vyprávět. A je to nadstavba, která dokonala funguje jen na poctivém základu, tj. herec musí být v každém případě dobrý, aby se to všechno propojilo.

Něco jsem si k tomuhle konkrétnímu případu vyhledala... a Charlize se nedivím. Je to velká herecká příležitost (film má oskarový potenciál), a ona je ten typ herečky, ochotné podstoupit pro autentický výkon opravdu hodně (včetně toho přibrání na váze).  Jistě se radila s odborníky a byla si vědoma všech rizik. Těch 19 kilo nabrat a v rozumném čase shodit - bez následků (tj. bez zpomaleného metabolismu) - podle mě možné je. Jediná věc, se kterou bylo nutné počítat, že to shazování bude o něco pomalejší než před lety.

Bude to dobrý. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 22:56

Mutziputzi já bych nechtěla oscara za roli, kde jsem tlustá 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 23:00

Jiná Realita 

Já klidně jo. A navíc, převzít bych si ho šla zase štíhlá.  

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 23:03
Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 25. dubna 2018 23:54

Jiná Realita A za roli, kde byste byla štíhlý psychopat nebo vrah?

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 01:33

Mutziputzi hle ja uz nerozumim nicemu. prave jsem volala mestskou k malym deckam zamcenym v aute na slunci, zpoceny, urvany..

​panebože...

Offline Mitzi admin
1530 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 01:47

​obdivuji tvoji rozvahu, já bych vzala dlažebku a děti vytáhla na vzduch (a to nekecám, byla jsem jednou v hodně podobné situaci a zachovala jsem se velmi nerozumně, čistě emocionálně)

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 02:46

viktorka_od splavu To je strasny, nektery lidi jsou fakt uplne blby. A jak to dopadlo, nevis? Rodice nakopat, nektery asi fakt jenom nedomysli nasledky, ale jeden by myslel, ze zrovna tohle uz je vseobecne v povedomi, jak rychle stoupa teplota v uzavrenym aute (a to pomijim fakt, ze nechali deti vubec o samote). 

49376 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 06:26

Mitzi kdybych videla ze kolabujoiu udelala bych to samy. bylo videt ze sou nespokojeny, uplakany, ale dostatecne zivy:-)

Setare kdyz jsem se asi za 40 min. vratila, auto bylo pryc. kdyby ne asi bych to fakt rozbila. auto melo prazskou znacku a bylo nabaleny batozinou, pritom parkovalo na takovym dost zasitym miste kam jsem se musela naucit strefit. okolo par obchodu a hospoda. pusobilo to na me dojmem ze ridic sel do te hospody. urcite ne do trafiky pro cigara, protoze jsem tam nejakou chvili cekala, jestli se nevrati.

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 06:54

viktorka_od splavu Některý rodiče jsou fakt na facku!!! 

A k jinému tématu-uvědomila jsem si, že zatímco už mi zmizela dlouholetá asociace mandarinky = Vánoce, když ucítím maliny a bezinkovou šťávu, okamžitě mi naskočí léto a prázdniny :-)

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 09:08

Jiná Realita myslím, že herci, tí lepší , si viac vážia rolí, kde je výzva. A zahrať obludu , vražedkynu, alebo zúfalú ženu je dosť ťažké si myslím.   

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 09:52

už nikdy nenapíšu žádnou nadsázku, vtip, ani vůbec nic, tady se prostě všechno bere nesmírně, strašně těžce vážně....

20970 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 10:09

Jiná Realita Ja jsem se s tim střetla včera, co to tady řadí?

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 10:32
Reakce na Jiná Realita:

už nikdy nenapíšu žádnou nadsázku, vtip, ani vůbec nic, tady se prostě všechno bere nesmírně, strašně těžce vážně....

​hele a jak se to pozná, co je nadsázka a co ne, když ty se tu nad něčím rozčiluješ běžně a pozastavuješ. A koneckonců, žes to zrovna teď nemyslela vážně se dá dycky zpětně napsat, když dostanež za nějakej názor na budku, žeáno.