Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 20:55

paktofonika teda!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 20:57

999 to mi bylo 13 (a cetla jsem o tom tenkrat v elle ) a nez jsem se vekove doplacala k tomu, ze bych se na to podivala, tak jsem na to i zapomnela, takze diky za tip!

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 20:58

paktofonika Rodriguez je super. A ještě teda Lynch :-). Nedávno jsem znovu viděla Zběsilost v srdci a líbilo se mi to úplně stejně jako kdysi. Což se třeba o Transpottingu říct nedalo...

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 20:59

Fakirka Melancholie se mi taky líbila...

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 21:01

jinx Ale varuju, je to dost emočně vypjaté... 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 21:05

999 to unesu, emocne vypjate mi nevadi, naopak, co nevyhledavam, to je nasili prezentovane formou jako v jeho nejnovejsim filmu... zrejme teda, na zaklade toho, co jsem si o tom precetla, do kina na to nepujdu 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 21:08

jinx no jo to je přesná situace, hrajou tam tu wo-hoo a tak, to je fakt až fraška v tu chvíli.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 21:10

999 Trainspotting som videla tento týždeň, na nový som bola v kine. Ten prvý by som mohla pozerať stále, tam je najhoršie to mŕtve dieťa, tú časť nemusím, ja to mám buď tak že sú filmy a seriály ktoré môžem pozerať stále dookola a potom sú tie ktoré vidím raz a už viac netreba. Ale to mám aj s hudbou, stále počúvam to isté, len veľmi málo z aktuálnej hudby prejde cez sito, skôr to vyzerá že som sa zasekla v čase. Čo sa týka Rodrigueza, tam už to nieje tak 100% ako u Tarantina, Spy Kids som ani nedopozerala. Machete je super, Machete zabíja bol ku koncu už trochu zvláštny, trojku už odkladá dlho. Sin city 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 21:10
Reakce na 999:

jinx Tak já když jsem v roce 1996 viděla Prolomit vlny, tak jsem zažila snad do té doby největši pohnuti emocí v kině...Úplně mě to rozsekalo.

Mě taky. Dodnes si pamatuju ten večer...

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 21:14
Reakce na 999:

paktofonika Rodriguez je super. A ještě teda Lynch :-). Nedávno jsem znovu viděla Zběsilost v srdci a líbilo se mi to úplně stejně jako kdysi. Což se třeba o Transpottingu říct nedalo...

​Od Lynche všechno. A od Kieslowského.

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 21:17

paktofonika Sin City 

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 21:18

domenica Tři barvy 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 21:18
Reakce na Potrefenáhusa:

mně bolí všechno hrozně moc, i pitomy piskování, a zubař mi pak říkal, že jak to bylo na obou stranách, tak mi nechtěl dát pořádnej umrtvovák, protože bych měla dřevěnej celej obličej do druhýho dne....takže už vim, příště prostě navíckrát a vrtat jen na jedný, důkladně mrtvý straně. že mi poteče pití z huby do druhýho dne, mi vůbec nevadí.

​Mám to stejně. A naštěstí mám chápavého a hodného (mladého a sympatického) zubaře. Bolí mě totiž všechno, včetně pískování... jediná věc kterou snesu je injekce. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 21:20
Reakce na 999:

domenica Tři barvy 

​Nejvíc Modrá, ale všechny... (na Modrou musím vždycky znovu sebrat sílu). A Dvojí život Veroniky...  

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 21:22

domenica Úplně se bojím, pustit si to znovu... Co kdyby se mi to nelíbilo :-).

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 21:26

MP Marge 

Jak to bylo umrtvený, tak mi to tak moc nevadilo, pro mě je horší vrtání. Ale jak se to potom zanítilo, to nebylo nic moc. Výměna drenů proběhla asi třikrát. Nejvíc mi na tom všem vadilo, že když jsem polykala, dělal se mi v puse podtlak, který jsem cítila v těch dírách  než si to všechno zase sedlo a zavládl klid. Mrzí mě, že mi blbě rostlý osmičky zkřivily zuby, pořád přemýšlím, jestli to nechat narovnat, respektive spíš kdy. Zatím to odkládám, ale odpočítávání běží.

Jinak jestli nevadí, všem tady tykám a vůůůbec mi nevadí, když mi tykají ostatní 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 21:26

vy tady tak skvele filmy a ja mam jedno banalni priznani... po cca pul roce se znova divam na true detectiva a bala jsem se, ze uz to nebude fungovat (cely ten pul rok jsem to nepustila z hlavy) a ono nejen, ze to funguje, ale potvrdilo se, ze se podruhe soustredim lip na detaily, ktere mi poprve unikly... jak to, ze jsem si nevsimla, ze ma Rust tak dokonaly zadek? je toto mozne? 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 21:43
Reakce na 999:

jinx Tak já když jsem v roce 1996 viděla Prolomit vlny, tak jsem zažila snad do té doby největši pohnuti emocí v kině...Úplně mě to rozsekalo.

​To můžu taky potvrdit, viděla jsem to dvakrát s odstupem pár let. Už bych na to znovu nekoukala a nahlíženo z dnešního pohledu si myslím, že už v tomhle filmu to vlastně bylo tak nějak samoúčelné. Prostě pro mě tím, co natočil dál, se zošklivilo všechno, co natočil předtím... Tarantino mi připadá geniální tím, jak to má vyvážené, balancuje na několika hranicích najednou (lepkavá krev, násilí, legrace, napětí, trapnost...) a všechno ustojí, že to nepadne někam do filmovýho odpadu. Trierovi se muselo stát někdy něco hroznýho, jestli ne na těle, tak v hlavě ano. Kdo ví, co by dělal, kdyby netočil tyhle prasárny. Úplně si představuju, jak si pouští svoje filmy a hrozně si to užívá 

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 21:57

999 Modrá!!!! Určitě líbilo, vzdycky mě to úplně rozseká...

od triera se mi úplně nejvic líbilo Dogville, to mě teda taky úplně sejmulo a pak teda Kdo je tady ředitel je jeden z úplně nejvtipnejsich filmu, co jsem kdy videla, myslela jsem, ze v tom kině umru smíchy...

u tarantina strasne miluju ty nekonečný uzvaneny scény, kdy je jasný, ze to skončí nějakým brutálním proudem krve a on tu scénu natahuje a natahuje....

A naposled mě teda úplně sejmuly Tři billboardy kousek za Ebbingem

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 29. srpna 2018 22:08

Potrefenáhusa billboardy super, souhlas