Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 16. října 2019 21:27
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Meri No i jedna denne si teda myslím spis, ze ses nekuřák.ja proste v tomhle bohuzel nemám míru, buď hodne nebo nic 

takze radši nic

​Asi podobně.

Kouřila jsem hodně, dotáhla jsem to na krabičku denně, pokud se pařilo večer (což často), tak spíš dvě.

Neuměla jsem si představit, že bych přestala. Psychické i fyzické okouzlení. Věděla jsem, že jediný motiv k seknutí s tím bude těhotenství. Tak to taky bylo. Ze dne na den. Od té doby nic, netrápím se, neláká mě to... ale zároveň (a tady asi budu spíš výjimka) nevadí mi vedle sedící kuřák (na místě typu venkovní zahrádka hospody), neláká mě absolutně taky si zapálit. 

Ale když si tak představím situaci, že mě někdo přesvědčí, abych to zkusila... nešla bych do toho, hra s ohněm by to asi byla. Buď všechno nebo nic. Sváteční kouření jsem nikdy nechápala.

Offline Karja
44775 příspěvků moje polička 16. října 2019 22:07

Hmm, asi je to jako by nekdo rekl, ze si dam jedno kafe tydne....hodne smutny!!!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. října 2019 22:25

já mám pocit, že kdyby se někdy těžší kuřáci dokázali vidět reálně v těch chvílích, kdy přichází absťák, jak trapně slabošsky působí, jak jsou nervózní, třesou se jim ruce, protože už prostě musí, musí si dát to cigáro, tak by přestali kouřit hned. měla jsem takhle pár kolegů, a když jsem viděla, v jakou trosku se změní do té doby pohodový člověk, když nestihl pauzu na cígo, a jak potom nasává lačně někde za rohem...ale myslím, že kuřák takhle sám sebe nevnímá (? asi, nikdy jsem nekouřila, ale co jsem měla možnost slyšet, kuřáci většinou nemají pocit, že by měli problém, tuhle fázi na sobě prostě nevidí).

Online Pinot Noir
29954 příspěvků moje polička 16. října 2019 22:28
Reakce na 711990:

tak do statistiky ja jsem v zivote ani kourit nezkusila, ani travu, ani vodni dymku....proste nic:D a nemam to v planu:) 

​Myslela jsem, že kromě mě už nikdo takový neexistuje

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 16. října 2019 22:29

Jiná Realita ale jo.. jako nejvetsi benefit nekoureni vidim prave to, ze me ta zavislost neovlada-bylo to velmi omezujici. neustale jsem resila jestli mam cigarety, zapalovac, kde a kdy si budu moct zapalit. ruce se mi teda netrasly, to je docela divny, nema ten dotycny jiny problem?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. října 2019 22:30

Pinot Noir ještě já, pokud se teda nepočítá jeden višňový mini doutník, což byla nějaká sázka, že pokud uděláme zkoušky na vš, tak půjdeme do parku kouřit doutníky (všichni nekuřáci...)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. října 2019 22:31

viktorka_od splavu když kouříš dvě tři krabičky denně, tak se fakt třesou, když jsi už celé tři nebo čtyři hodiny bez cigára!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. října 2019 22:32

Jiná Realita to si tedy taky nemyslim,ze kurakovi se tresou ruce...ani po dvou krabickach ci trech.tam bude neco jineho.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. října 2019 22:34

viktorka_od splavu presne.A muz byl taky silny kurak,prestal ze dne na den a nikdy se mu ani me ruce netrasly.

to si pan cigaretou zrejme nahrazuje neco jineho.....

49384 příspěvků moje polička 16. října 2019 22:34

Zarinya jeden muj ex pak kouril asi ty tri a vic a tam uz pak asi jo..

Offline RoSa
10200 příspěvků moje polička 16. října 2019 22:35

Jiná Realita a panák slivovice by mu nepomoh třeba? mně např. se při cigaretovym absťáku fakt ruce netřesou

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. října 2019 22:35

viktorka_od splavu tak zrejme ne kazdy

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 16. října 2019 23:22
Reakce na Jiná Realita:

viktorka_od splavu když kouříš dvě tři krabičky denně, tak se fakt třesou, když jsi už celé tři nebo čtyři hodiny bez cigára!

​Jako fakt netřesou. Za tím bude ještě něco jinýho.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 16. října 2019 23:55

Pinot Noir neboj, jsme v tom spolu:D

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 17. října 2019 09:16

Na vysoké jsem měla nějaké přednášky z adiktologie a pamatuju si, že nám přednášející říkal, že velká část kuřáků je závislá víc na rituálu než na nikotinu. Že třeba stačí, aby si přendal cigaretu mezi jiné prsty a přestane ho kouření lákat...

49384 příspěvků moje polička 17. října 2019 09:18

Garfie jj, ja i kdyz jsem byla opravdu silny kurak, nemela jsem vubec zadny abstak, nic takovyho. je to ciste psychicky (asi ne u kazdyho, budou i lide na ten nikotin vic citlivi)

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 17. října 2019 09:39

Já jsem tedy taky kdysi kouřila. Hlavně v práci - kdo nešel na kouřovou, neměl přestávku a dělal za kuřáky.  Kromě práce, kdybych nešla do hospody měsíc, nemusela jsem kouřit měsíc. Ale v hospodě jsem měla na cigaretu chuť. Ale nikdy jsem nebyla závislý kuřák. Spíš to bylo spojené s tou atmosférou. Měla jsem tak krabičku na týden.

Manžel to nesnášel.

Pak jsem byla na operaci, po narkoze ztratila na 2 týdny chuť a ke kouření se už nevrátila.

Někdy ale, třeba v hospodě, dostanu na cigáro strašnou chuť. Ale stačí mi dát si jednoho práska a bléééééééééé.. je to hnusné!!! Vůbec mi to nechutná, kouřit určitě nezačnu.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. října 2019 09:44

Už nekouřim, nikdy jsem nebyla závislá, vykouřila jsem klidně krabičku za večer a pak 3 dny nic, ovšem teda kouřila jsem pouze mentolový cigarety, smrad a chuť těch normálních mi přišla vždy na blití, pardon

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 17. října 2019 09:48

Přiznám se, že zdejší přiznání o kouření jsou pro mě šokující

Já jsem ale militatní nekuřák, nesnáším to absolutně na x metrů mi to vadí. Kouření na místech jako jesou třeba zastávky a tak teda nahlas a dost nevybíravě komentuju. Až se divim, že jsem ještě nedostala od nikho do držky

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. října 2019 09:52

Lama_z_Lana Taky komentuju a i jako kuřák jsem to nesnášela, je to vrchol neohleduplnosti, vrcholem je pak vodpinknutej vajgl na chodník, to startuju.