whiskas Az je někdy kadeřnici ve vzteku zabavíš, pošli mi je prosím!;-)
Přiznání
Karja
provedu.
Zarinya Jejda, mně ten účes nějak utekl, při stránkování, dohledala jsem si ho teď a myslím, že ti bude sedět! Je to vlastně něco podobného (střih), jako mám teď, udržuje se to jednoduše, když to odroste, učešeš to trochu jinak, jediná potíž je, když přerostou vlasy na té kratší straně, ale i s tím se dá bojovat. Stříhám to tak cca co pět/šest týdnů.
Zarinyana tvůj nový účes se těším a určitě ti bude slušet :-)
Zarinya Už jsi ostřihaná? musím přiznat, že se normálně těším na fotku, pořád si hraju s myšlenkou, že se také objednám ![]()
Zu v 11 mam termin.![]()
Zarinya a ne že to hned smažeš!! :-)
Magrátaspis jestli to vubec bude k foceni. ![]()
Ja fotky nemazu ![]()
Zu dala jsem do co jsem mela dnes na sobe.![]()
priznavam,ze jsem si dnes po ctyrech a pul letech zapalila cigaretu.....
bylo to sik s tim novym ucesem a aperolem a vuuuubec mi to nechutnalo.![]()
Zarinya :-DTak ty me bavis!-kdovi k cemu te ty vlasy jeste privedou!
Zarinya nový účes ti sluší, nekouřím 14 let a občas se slzou v oku vzpomenu na ty časy, to se mi to kouřívalo ![]()
Zarinya já se bojím, že bych to nedokázala. Pro mě bylo sttrašně těžký přestat a tak si toho hodně cením. Bojím se, že bych po první cigaretě v tom zase lítala.
My co jsme pravidelně dřív kouřili tak nejsme nekuřáci, ale nekouřící kuřáci. Jsem někde vyčetla.
No jako alkoholici, taky si nemůžou dát ani loka.
Tak Betty to mám já, nekouřim přes deset let a fakt si nemůžu dát ani šluka. Nestýská se mi po tom (hodně výjimečně) a ani si na to nevzpomenu, jak je rok dlouhej, ale prostě to fakt nemůžu ani zkusit (už jsem to jednou zkoušela a začala jsem kouřit bleskurychle, první cigáro bylo sice hnusný, ale pak to bylo dost rychle zas uplně boží)
Tak Betty mne to vcera stacilo...![]()
Zarinya já se bojím, že bych to nedokázala. Pro mě bylo sttrašně těžký přestat a tak si toho hodně cením. Bojím se, že bych po první cigaretě v tom zase lítala.
My co jsme pravidelně dřív kouřili tak nejsme nekuřáci, ale nekouřící kuřáci. Jsem někde vyčetla.
No jako alkoholici, taky si nemůžou dát ani loka.
![]()
Tak Betty to mám já, nekouřim přes deset let a fakt si nemůžu dát ani šluka. Nestýská se mi po tom (hodně výjimečně) a ani si na to nevzpomenu, jak je rok dlouhej, ale prostě to fakt nemůžu ani zkusit (už jsem to jednou zkoušela a začala jsem kouřit bleskurychle, první cigáro bylo sice hnusný, ale pak to bylo dost rychle zas uplně boží)
mne se teda styska porad a presne, uz jednou jsem do toho spadla po osmi letech bleskurychle, takze vubec, ani cuchnout![]()
já taky běžně na cigarety nemyslím, ale nedávno se mě kamarádka ptala jestli bych si dala po těch letech. Tak jsem se zamyslela a říkám, no když se takhle ptáš tak jo, dala.
Takže doživotní utrum. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí