Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline MP Marge
6886 příspěvků moje polička 25. října 2019 05:34
Reakce na Lamicka:

MP Marge to ne

Jak moc jsou jeste aktivni?

​Bohuzel docela dost

Jako lyncovat prestali (aspon doufam - treba co se stal Trump presidentem, tak se dramaticky zvysil pocet vrazd transgender obcanu; vubec by me neprekvapilo, kdyby v tom mel Klan prsty), ale poradaji "osvetu": socialni media, pruvody, prednasky... V Texasu maji cele mesto, ktere slouzi jako jejich centrala, vsechno je tam jejich, vcetne policie. 

Nedavno jsem se ke sve hruze dozvedela, ze se organizuji i tady v DeKalbu Ale tady jsou v utajeni, na verejnosti se neprojevuji. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. října 2019 07:51
Reakce na MP Marge:

​Bohuzel docela dost

Jako lyncovat prestali (aspon doufam - treba co se stal Trump presidentem, tak se dramaticky zvysil pocet vrazd transgender obcanu;

Teda, tohle mě zaujalo (následuje vážně míněná otázka). Podle mě těch trasgender lidí je strašně strašně málo, moje přestava je, že to je promile obyvatelstva. Připadne na ně určitý podíl vražd, což musí být ve finálě hrozně malé číslo, kolik ročne, třeba 1? Takže když se počet dramaticky zvýšil, tak třeba na 2? Nemůže to být náhoda? Nebo to jsou nějaké ofiko statistiky, že je někdo vyhledává cíleně?

EDIT

Narychlo jsem to prohnala googlem, o číslech jsem toho moc nenašla, v ČR jen jeden použitelný údaj z vládní analýzy:

V České republice neexistují přesné statistické údaje o počtu lidí, kteří absolvovali takzvanou změnu pohlaví či o ni usilují. Lze však odhadovat, že by se skutečně mohlo jednat zhruba o jeden tisíc osob, které tuto podmínku splňují. 

Offline Janulik03
20328 příspěvků moje polička 25. října 2019 07:53

Prave pocuvam ze tuto zimu ma by velmi trendy  nosit biele cizmy  priznavam ze ma to nenadchlo a tesim sa co uvidim obute a ako to niekto skombinuje. Som zvedava 

Offline rozarka
4221 příspěvků moje polička 25. října 2019 07:55

razorblade No, čtu  *zlej a nemocnej*, co mi tak může naskočit 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 25. října 2019 07:58

Janulik03 ja dneska v metru videla plno holek v sirokych sustakovych teplakach, takovych jako nosily Spice Girls. Seklo jim to, ale rikala jsem si, ze jestli se tohle vraci... :)) 

Offline stes
9316 příspěvků moje polička 25. října 2019 08:00

Janulik03 Tak já včera bílé kozačky, kotníkové, viděla. Slečna měla roztrhané bílé džíny a nějakou pískovou koženou bundu. Koukala jsem na ní tři zastávky v metru, jako rozhodně se mi to nelíbilo, ikdyž byla vystajlovaná, nastěstí neměla bílou kabelku, ale batoh. Jako mladá holka, štíhlá, k těm bílejm džínám a s příčetným vrškem, budiž. 

Ale to už tady tak před deseti lety bylo a já je nenosila, mně osobně se to nelíbí.

Offline Janulik03
20328 příspěvků moje polička 25. října 2019 08:00

Lamicka ja si to pamatam z poslednej modnej vlny a tie biele boty boli iba vynimocne pekne. Kto vie ten vie . 

Vravis siroke sustiaky? Hmmm 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. října 2019 08:05
Offline Mulen
5038 příspěvků moje polička 25. října 2019 08:20

přiznávám, že jsem si ještě nikdy nenechala barvit vlasy a teď, na stará kolena, mám cukání zkusit balayage. Mám?

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 25. října 2019 08:22

Mulen je to skvele, mam to na vlasech, dlouhych i kratsich, uz dlouho a nedam na to dopustit. Jen bych si priplatila za dobry salon, to co nekdy vidam, to je k placi. 

Online Sweet Potato
40526 příspěvků moje polička 25. října 2019 08:25

Zarinya 
Série parfumaniackých snů pokračuje. Jela jsem do Německa, dopravní prostředek byl chvíli auto, chvíli bus, vedle mne seděla tvoje maminka, měla takový ten šedesátkový megadrdol. Vyprávěla mi, jak jsi hrozná, furt chodíš pozdě a na pumpě na tebe musíme počkat, protože jsi samozřejmě zase šla na záchod...a za volantem seděla razorblade !

Offline Mulen
5038 příspěvků moje polička 25. října 2019 08:26

jinx no právě.. Na zastřihnutí chodím k nám na vesnici, takže nevím nevím. Nerada bych pak chodila kanálama

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. října 2019 09:56

Sweet Potato

no ja s tebou uz kolikrat nakupovala v cos

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. října 2019 10:07

Sweet Potato Doufam, ze jsem sproste nadavala!

Online Sweet Potato
40526 příspěvků moje polička 25. října 2019 10:12

Zarinya A COSme si koupily?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. října 2019 10:15

Sweet Potato to uz nevim,ale s prazdnou jsme urcite nesly.

Online Sweet Potato
40526 příspěvků moje polička 25. října 2019 10:20

razorblade To nevím. Ale mělas oranžovou vestu.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 25. října 2019 11:29

Mulen přesně, jak říká jinx Hlavně dobrého kadeřníka.  Já jsem taky maximálně spokojená, ale jasně vidím, oč lepší je to ted, než předtím, od jiné kadeřnice. je to fakt znát. 

Ale šla bych do toho, vypadá to výborně a přirozeně.

Offline Mulen
5038 příspěvků moje polička 25. října 2019 11:55

Dadoo a teď ještě, kde je v Brně takovej...

Offline MP Marge
6886 příspěvků moje polička 25. října 2019 16:51
Reakce na MP Meri:

Teda, tohle mě zaujalo (následuje vážně míněná otázka). Podle mě těch trasgender lidí je strašně strašně málo, moje přestava je, že to je promile obyvatelstva. Připadne na ně určitý podíl vražd, což musí být ve finálě hrozně malé číslo, kolik ročne, třeba 1? Takže když se počet dramaticky zvýšil, tak třeba na 2? Nemůže to být náhoda? Nebo to jsou nějaké ofiko statistiky, že je někdo vyhledává cíleně?

​Ja si z hlavy ta cisla nepamatuju (pokusim se dohledat), ale jako nahoda mi to neprislo, uz proto, ze s nastupem naseho uzasneho presidenta se urcite skupiny vubec netaji s tim, ze LGBTQ populaci vyhledavaji cilene - FBI loni uverejnila report, kde byl graf, ktery ukazoval, jak se za Trumpa zvedla krivka "hate crimes" (tedy nejen vrazd, ale vyhruzek, sikany, vandalismu, a podobne) - byl to velmi prikrej vzestup