Dadoo ja mela sukni skoro ke kotnikum to mi asi nepomuze ![]()
paktofonikataky to neznam. ![]()
Dadoo ja mela sukni skoro ke kotnikum to mi asi nepomuze ![]()
paktofonikataky to neznam. ![]()
bram Hele, to byly asi nějaké skvrny na slunci. Já nepila víc než obvykle, ale blbě mi začalo být už ve vlaku a mrtvola ze mně byla celou sobotu. Ale totální. Tohle se mi už docela dlouho nestalo.
slniecko No přesně! Taková újma!
Hele, mne se jednou zdalo, ze mam za ukol koupit v Chicagu zradlo pro zirafy - mela to byt konzerva v bio kvalite! A bylo to nejak zivotne dulezity, abych ji sehnala. Celej sen pak byl o tom, jak couram pesky po Chicagu, jsem cela unavena a frustrovana, a marne shanim tu zatracenou konzervu ![]()
A taky me nikdo nepolitoval!
Priznam se, ze sdeleni nechapu, jako co?

Hele, mne se jednou zdalo, ze mam za ukol koupit v Chicagu zradlo pro zirafy - mela to byt konzerva v bio kvalite! A bylo to nejak zivotne dulezity, abych ji sehnala. Celej sen pak byl o tom, jak couram pesky po Chicagu, jsem cela unavena a frustrovana, a marne shanim tu zatracenou konzervu
A taky me nikdo nepolitoval!
A navyše tá hladná a tým pádom naštvaná žirafa potom pohrýzla Pinot Noir
!!!
Pinot Noir Urcite jsou nebezpecne ![]()
Ja mam fotku ze zoo ve Wisconsinu, jak krmim zirafu exotickym listim (jeden list za dolar!), tak jsem to sem chtela dat jako ilustracni foto, ale radsi nedam - hrbim se tam jako paragraf a pod trickem se mi rysuji raminka od podprsenky, to nebudu riskovat ![]()
A navyše tá hladná a tým pádom naštvaná žirafa potom pohrýzla Pinot Noir
!!!
Sakryš, mezi Kbely a DeKalbem (nepletu-li se) snad existuje nějaké mimosmyslové spojení!
Pinot Noir ved este aj nazov je podobny, v tom nieco bude!
Sakryš, mezi Kbely a DeKalbem (nepletu-li se) snad existuje nějaké mimosmyslové spojení!
No to je to zrcadlo...
brrr oukej, svedu to na blbý stupeň bio :))
MP Marge no ešteže tak!
Ale na tie exotické zvery pozor, moju babičku v ZOO opľula ťava!
slniecko A mne lama! ![]()
MP Marge no ešteže tak!
Ale na tie exotické zvery pozor, moju babičku v ZOO opľula ťava!
Tatinka jako maleho kloucka postrikal slon chobotem a strejdovi zase jednou pres zabradli ukradl (jiny) slon bryle, takze ja mam z exoticke zvere respekt ![]()
slniecko Flusík!![]()
Spolužákovi hyena ukouzla dva prsty. Ale byl pod vlivem a prostrčil ruku skrz plot i přes varující cedule.
Alena_In Dobře mu tak.
Na mou dceru v botanické zahradě v Praze flusla ryba...trefila se![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.