Potrefenáhusa Potľapkávam. Mne sa pleť za posledný mesiac rapídne zhoršila a stále sa snažím prísť na to, čo je príčinou. A to som si ešte v septembri hovorila, že mi make up vydrží rok keď sa nemusím ani líčiť, a bum :/
Přiznání
Dadoo Mne sa po väčšine mydiel osypú i ruky, takže na tvár to nikdy nepoužijem, plus vysušujú. :)
paktofonika zima?
No to bude asi niečo vo vzduchu, ja som sa po dlhej dobe osypala na tvári... čelo mám jak pubertiak. Hrozné. Chcem naspäť teplo a slnko ![]()
Dadoo Chceš říct, že kromě vlasů máš i perfektní pleť?
A koho to tady zajímá!!! ![]()
Potrefenáhusa No ale v takom rozsahu twn prechod nikdy nebol.
paktofonika mne se vzdycky zhorsi plet na podzim a pak nekdy v unoru. To se mi jeste zhorsi vlasy a nehty.
paktofonika Ja mam ted taky desnou, po dlouhe dobe takove ty vetsi pupinky.....
slniecko Co to umyt,to by nebylo lepsi?
Keby si mala komplikovanejšiu pleť a o 20 rokov viac, tak sa takto nepýtaš
...
A vďaka za všetky komenty, ja som si hlavne chcela posťažovať na vlastnú blbosť...akože skúšať o 3 odtiene tmavší mejkap, keď potrebujem o chvíľu vyraziť...to ako fakt
...
paktofonika ja som si do práca nosila vlastné mydlo, síce som sa s ním vždy cítila ako totálny idiot, ale presne viem, o čom píšeš...
jinx Me mydlo s vodou normalne odlici, jako plet nevycisti a je to takovej dryak, ale liceni je pryc, kdyz je nejhur.
no ja si nezmim predstavit to mydlem sudlit nekde venku, plus jestli mela treba rasenku, stiny a rtenku... ojojoj
jinxale ten ubrousek by vážně šel :)
slniecko No našťastie mi v práci mydlo nevadí. Neprišla som na to, čím to je. Vadia mi i drahšie i lacnejšie, i prírodné i také, čo majú zloženie hrozné. Teraz už kupujem len mydlo od Frosch alebo od Yope. Zvyšok tela nijak nereaguje, len na dlaniach sa mi robia také zvláštne pupienky. ![]()
jinx No zase menit celej program, to bych to smyla, ale jak rikam, ja jsem extra hnusna, obcas jsem se nestihla nalicit pred prichodem do prace a matlala to tam a jako v kuchynce se me lidi lekli....Takze bych mozna byla radsi za cernouska...
paktofonika Ja mam ted taky desnou, po dlouhe dobe takove ty vetsi pupinky.....
No presne. Dnes ráno som vstala a na čele divný pocit. Dúfala som, že som sa v noci tresla o roh postele. Bohužiaľ, hrča to nebola ![]()
Jiná Realita no, to jsem mela jednou jako nouzovku a teda pekny dryjak, porad ale o chlup lepsi nez voda a mydlo.
Karja lol, já nedávno jsem ráno spěchala, tak jsem nahodila jen makeup, ale ne už korektor, hlavně na modré kruhy pod očima. tak že to v kanceláři doženu. všude klid, nikde nikdo, tak jsem si natřela mocný korektor pod oči, že to rozetřu štětcem...a vhrnul se dovnitř kolega :D chudák se leknul, já jak panda!
jinx no dryják to je, já si tím v nouzi čistím kožené tenisky :) ale když se tím prý dá utřít dítě, tak jako nouzkovka se to snad dá použít.
Karja aha :))
Jiná Realita Vím , že to sem nepatří, jak vlastně dopadla ta přestavba domu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí