Tulipe já v tom vojenském prostoru nikdy nebyla, ale jsem unesena. Kdyby se nemělo ochladit, je to i na vandr. Fakt jsme se tam tak tmolili, co taky jineho s malýma dětma. Za pět hodin jsme dali s bidou 10 km. Ale fakt paráda a jsou tam skály. ![]()
Přiznání
My dneska po 14 dnech vyrazili. Na Lhote par rybaru a par skupin na prochazce. Prochazejici se lidi meli rousky, rybari ne. Ale bylo krasne teplo a na nudaplazi byli uz prvni nudisti a my jsme se dokonce vykoupali. Bylo to bozi.
Bledule To mi připomnělo, že se naše ulice před revolucí jmenovala Kim-Ir-Sennova ![]()
.
711990 Nudisti s rouškama nebo bez?
711990 Vy jste se koupali?![]()
711990 ty blaho!
Začla jsem uklízet zimni boty, většinu jsem umyla a ošetřila a teď nemám sílu to dorazit.
Navíc jsem zjistila, že nemám ani místo. Normálně bych to řešila vyhazovem, ale jak nevím, co bude, vůbec se mi do toho nechce.
![]()
continuity mala som cez vikend v pláne zazimovať tie moje a vytiahnuť prechodné. No keď som videla, aké majú byť u nás tento týždeň teploty, odložila som to na neurčito.
pecka u nás mrzne jenom v noci, brzo ráno. Jinak je 5 stupni a víc. To zvládnu v jarních kotnickovych.
Ja jsem dnes mrzla v kozackach.strasny,ledovy vichr.brr.
Dnes ráno to na mňa akosi doľahlo, chcelo sa mi plakať, príde mi to celé tak neuveriteľne.
letfenixa Ja mám tiež takéto fázy strachu a akejsi beznádeje. Snažim sa na to nemyslieť, nech ma to nepohltí.
milacka Já jsem zdravotnictvím a prací na onkologii "zocelená", tak zatím to na mě asi nějak nedoléhá. Neumím si teda vůbec představit práci v těch nemocnicích, kde není místo, rozhoduje se, kdo se zachrání a tak, tam musí být beznaděj strašná. Tou fází strachu a stresu jsem prošla na začátku, když začala Itálie. Mám tam spolužačku, která nám podávala informace, což v době, kdy tady byl klid byla pro mě totální panika. Ještě umocněná tím, že okolí z toho mělo legraci.
Já mám dnes taky nějak horší den. Od rána je mi do breku, bolí mě děsně hlava... Myslím, že je to víc faktorů dohromady, bude nejspíš i blbej tlak, jak se pořád mění to počasí.
Já se přiznávám, že se zítra bojím jet do Brna.
Mám z toho stažený žaludek, achjo.
Dalia asi blbá otázka - ale musíš tam jet?
Magráta Musím - na kontrolu krve a vyfasovat další léky. Včera jsem tam volala, jestli mám jezdit. Když u těch prášků se musí hlídat krev.
Pojedu autobusem, pojedu šalinou, budu sedět v čekárně na onkologii, půjdu do lékárny ... fakt se mi nechce.
Dalia A nemůžeš aspoň na tu onkologii až na telefon? Jako že bys nečekala v čekárně. Já byla na poliklinice a našla jsem si zákoutí, kde nikdo nebyl, naštěstí nadoslech od ordinace - když mě sestra volala, vyběhla jsem.
Do šaliny a busu nezapomeň rukavice.
Dalia A na sanitku nárok nemáš? Když nemůžeš jet autem a v téhle situaci?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí