999 Aaaaaa, pripomnelas mi, jak jsme takhle jednou s kolegyní dojely taxíkem do Hradební místo Ohradní ...
Přiznání
Potrefenáhusa To je sranda, kdyby se to stalo mně, tak aspoň navštívím tchýni s tchánem :-).
Sweet Potato Krásné a dojemné!
999 ja jsem jednou potrebovala co nejrychleji dojet na Masarykovo nábřeží a ve spěchu jsem ve Waze omylem odklikla Masarykovo nádraží
říkala jsem si, že to je divná cesta, ale myslela jsem, že to bude asi nějaká speciální zkratka :)
Tulipe to je dobry. Ja jednou jela do jablonove ulice a dojela dle navigace do jablonove ulice....v jinem meste.
Teda ne uplne, na dalnici mi doslo, ze neco neštimuje![]()
Tulipe Tohle taky znám :-). Říkám si, nová cesta a ono prdlajs...
navigace.. jsem jednou za tmy vyrážela z neznámého místa a omylem jsem přepnula na trasu pro pěší.. se mi zdálo že to ukazuje nějakou dlouhou dobu, žeby taková zácpa
až po pár km jízdy takovou úzkou silničkou lesem a polem jsem zjistila, že se nacházím na cyklostezce![]()
viktorka_od splavu Jo jo, digitální demence
přiznávám, že jsem lemra maximální..poté, co jsem líně tlela 14 doma na HO, jsem se rozhodla, že teda aspoň vyrazím na hodinku na procházku - dala jsem 20 minut a vzdala jsem to, nějak jsem odvykla botám, za tu chvilku se mi stihly udělat puchýře ![]()
U nás se v 60. letech postavila čtvrť, která dostala název Stalingrad a ty názvy ulic tomu odpovídají. Samý ruský hrdina. Čujkovova, Chrjukinova, Gurťjevova, Gorochovova, Gerasimovova ..... ![]()
Bledule to mi připomnělo, že na Zbraslavi je Matjuchinova ulice, pojmenovaná po ruském vojínovi, který padl při lovu ryb granátem
Tulipe to je dobry. Ja jednou jela do jablonove ulice a dojela dle navigace do jablonove ulice....v jinem meste.
![]()
Po několika dnech fest intenzivní práce z domova jsem byla natěšená na pobyt venku... a cesta za lososem na sashimi
, z Letný na Smíchov a zpátky, pěšky samozřejmě, byla dokonalá. Letenské sady, přes Čechův most, po nábřeží, a pak zase přes Karlův most, Kampa... Bez turistů, s minimem provozu... Krásný a zároveň trochu děsivý. Škoda toho kontextu.
Ja dneska na kole... Okoli Unetic, Okoř . Vsude mraky lidi.
SunEclipse jo odvykne se rychle, my dnes byli na asi 12 km okruhu a teď všichni skuhráme, ze máme otlacene nohy z bot!
Cyklostezka kolem Ostravice, mraky lidi, 99% rousky. Nicmene jeste par stupnu nahoru a lidi se na rousky vykaslou, v tom se neda pri pohybu dychat![]()
SunEclipse Jsem si to tu přečetla a řekal jsem si fajn, aspoň něco mi nehrozí, a pak jsem asi hodinu poklízela na zahradě, ale úplně lehce, jen trochu hrabání a sbírání malých větviček, a teď se nemůžu hnout!
My byli v Brdech, kdybych řekla, že jsme nepotkali zivou duši, tak bych lhala, ale za celý den 30 lidí?
A to spíš na těch exponovaných místech, vyhlídka, zřícenina.
stes ta cyklostezka je exponovaná pořád. Já na kole nejezdím, ale chlap má takový okruh až přes Kralupy a jezdí to zásadně ve všední dny.
continuity No tak v Brdech to je většinou dobry
... ale viděla jsem fotku z cyklostezky v Klecanech a to bylo úplné korzo!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí