stes Já myslim, že s rozumnou výchovou to bude dítěti úplně ukradený![]()
VIP zjevy
Mutziputzi no nevim...doufejme
Jsem se zase nechtěla hloupě ptát, kdo jsou ti lidi, tak jsem použila Google a u Kozo mi vyjel japonský papír a básnička Kozo kozo rohatá. U Whore zase jeden z odkazu byl na Wiki výklad slova prostituce.
![]()
Pardon, ale...
Kozo kozo rohata ![]()
Jinak ja se sice tady rehtam jako blazen, ale taky nemam tuseni, tak doufam, ze se neko ozve!
Zajímavá změna optiky, tuhle fotku si pamatuju z té doby a říkala jsem si že teda má pěkný panděro, ale tak už je strará, tak co, když si dnes vezmu, že jí bylo 36, no nic moc teda.

Mutziputzi Kdo to je? A na 36 tedy fakt nic moc.
Mutziputzi To je Diana?
whiskas Diana
Mutziputzi Díky. Ale zase měla jiné přednosti. Moc se mi líbila ...
whiskas Mně až zpětně, teď se mi líbí, když jsem byla malá, tak naopak vůbec
Mutziputzi voni ty osmdesátky asi neslušely tak nějak nikomu, mně přišla vždycky taková jako stará (což je asi právě ten osmdesátkovej design)
Mutziputzi Tak zase je z té fotky vidět, že měla hezké štíhlé ruce, dlouhé nohy... Třeba prostě jen blbej den. To máš jak s Machálkovou, jednou jsme ji drbaly kvůli břichu na nějaké fotce a ona přitom má postavu dobrou.
999 To v každym případě, základ tam je výbornej![]()
...nevím, kam to dát.?, tak asi sem.
Aneb - kdyby jste třeba měly pocit, že vám to zrovna nesluší![]()

Miru Krom ty jak hrala v Melrose Place, predposledni, mi prijdou vsechny OK
jasný. Chtěla jsem tím říct´, že kdyby hvězdy neměly profi styling, jsou jako ostatní ženy...
Resp. stačí se upravit a prokoukne každá![]()
ups![]()

Mutziputzi
to jsou zvraty!!!
Mutziputzi Hmmm, ale KK si asi stejně bude mlejt tu svou, cca: Není zavřená, tak je nevinná. A může s podmínkou cestovat do Japonska (něco psala, že se tam v lednu chystá)?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.