Tu fotku uz jsem kdysi videla, tak jsem si dala tu praci.. https://revue.idnes.cz/michal-david-cyj-/lidicky.aspx?c=A140906_205948_lidicky_zar
VIP zjevy
Edge na krizi středního věku už je poněkud přezrálý, tak jedině extra rychlý nástup senility. u slováčka tam je to jasný, slinta už neví čí je
![]()
Achjo, to je peklo...
Michal David je pro mě ztělesněním tragédie, to snad ani není možný, jak tenhle živočich dokáže pohledět sám sobě do zrcadla při čištění zubů. Je pro mě jednou ze záhad vesmíru. Všechno má svoje hranice, jen on NE!![]()
viktorka_od splavu Ja tomu verim. Podivej se na nas, jak nas rozvasnil!![]()
SunEclipse je to sestra jezdce moto gp Karla Abraháma, která se chtěla zviditelnit a stát se zpěvačkou. Foto je staré 3 roky.
nellielovett taťka neměl na lepší píárko![]()
tv aha, tak jestli se počítá i tohle tak pak jo![]()
SunEclipse nene, to by bylo ještě víc úchylný... ale zase, kdyby tam za nima byla paní matinka v nějakým sexyoblečku, tak trumfnou i Felixe ![]()
Já vim že hazarduju, ale to se nedá - strašidlo se vlítlo vyfotit k LV
Hlavně že tam strašidlo dalo ten nápis LOUIS VUITTON - aby si snad někdo nemyslel, že byla v Háemku ![]()
Hlavně že tam strašidlo dalo ten nápis LOUIS VUITTON - aby si snad někdo nemyslel, že byla v Háemku
No ona skôr vyzerá že bola nakupovať v New Yorker. ![]()
paktofonika si koleduješ o téóčko, bacha na to! ![]()
RoSa co je téóčko?
nellielovett ani nevím, že Abája má ségru... to teda musel být před těmi 3 lety megahit
Edge Teda zy přezdívky jsou taky peklo![]()
bram vypadá to hodně opravdicky. a ta slečna či paní je těhotná, že si drží břicho? s nim??
ja kdyz se nekdy musim fotit v sede, tak si snazim necim zakrejt spek na brise :D tim nerikam, ze ho pani ma, ale treba se neceji dobre v kratkym tricku v takovy blby poze :)
Edge tipuji trestní oznámení ![]()
tv Teda to je blicí fotka...proč mu kouká ta koza????? Strýček Pedo hadr. ![]()
razorblade Taky kam jinam tu ruku má dát, strejčkovi kolem krku?![]()
tv Teda to je blicí fotka...proč mu kouká ta koza????? Strýček Pedo hadr.
Simte, co me tady oznacujes? Ja na to do rana zapomnela a je to tady zase!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje