pecka neviem, kto je Ján Zemiar, ale mal by sa bližšie zoznámiť s používaním ypsylónov.
Kto je Božanka?
pecka neviem, kto je Ján Zemiar, ale mal by sa bližšie zoznámiť s používaním ypsylónov.
Kto je Božanka?
@pecka tvl...
ehm .. Kdo je Božanka??? Pán je taky fajn, ale zjevně neni v páru dominantni
Eva Longoria ukázala výstavní křivky pět měsíců po porodu a převzala cenu za charitativní činnost

Eva ukazala o par cisel menší šaty. Jinak bulvarni novinari fakt umi cloveka shodit..
Mutziputzi hehe koukam ze nejsem jedina kdo neumi fotit. bych se tim mohla zivit v bulvaru, vida![]()
viktorka_od splavu křivky máš teda ale výstavnější, 20 let po porodu![]()
Mutziputzi to tezko:-) ta pani ma debilni saty, ale nebyt tak nemozne fotky rekla bych ze vypada normalne. ja na vlastnich fotkach taky vypadam jak postizena![]()
Do Zjevů dávám jen proto, že tu národní kostýmy přicházejí na přetřas dost pravidelně.
Tohle je taky nějaká miss, která ted bojuje na nějaké světové soutěži. A tohle je její národní kostým.
Po těch maškarách, co jsme tu měli nedávno, docela osvěžující, že?
pecka chichichi..díky...já si říkala, že to bude asi něco jako české duo Yamaha...ano...a nemýlila jsem se
Tak jsem dala dve videa na ytb...bozi bozi, diky pecka . Tohle bude moje gp asi hodne dlouho.
pecka ježkovy voči....no pýtala som si
![]()
pecka A to vieš, že sa na ich svadbu predávali vstupenky? Že VIP 500€ ![]()
Vstupné:
1 – 3 rad - 300 EUR
4 – 8 rad - 250 EUR
9 – 15 rad - 150 EUR
VIP sektor - 500 EUR
Zakúpením vstupenky na svadbu desaťročia získavate účasť na svadbe, fotenie s prominentmi, CD s venovaním, zábavu, koktejl a bufet.

paktofonika tak toto je bomba
!!!
paktofonika neuveritelne... Kde to meli, na zimaku? A kdo si to koupi???
pecka prej na firemní akce![]()
paktofonika tak tomu rikam byznis plan :D
Božanka je jmeno který chci!
Ha a najlepsie je, ze to bol samozrejme uplny fail, prislo im asi desat ludi a za tu vip vstupenku dostali rezen a gastanove pyre so slahackou![]()
Stoji za precitanie https://m.topky.sk/cl/100313/1752721/Tragikomicka-svadba-Martina-Jakubca--35--a-Bozanky--65---Zrhnutie-vecera----Priamo-na-hostine-obchytkaval-Orvisku-
Edit preklepy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.