stes já si vždycky představuju, jak to musí strašně překážet ve...všem. při cvičení, při běhu, při hledání oblečení.
VIP zjevy
Hledání oblečení myslíš jako "kam jsem si dala ty džíny, co jsem měla včera na sobě, přes ta prsiska nic nevidím"?
dzizisketa
chuchu. myslela jsem tedy při výběru/nákupu oblečení, ale věřila bych, že i takovéto problémy mohou paní s jejím objemem poprsí nepochybně trápit ![]()
Mutziputzi kecas.. Ja teda klidně ty obaleny nohy nebo co si rikala ale ty mechy.. To radši zehlici prkno
Velikost bych utahla, jestli jsou prirodni, tak leda s antigravitacnim pristrojem bych je chtela, ale jinak mi tak giganticky neprijdou
Mutziputzi ze ty mas policeno na Karlose?
stes No zrovna jsem chtela doplnit, ze proti blaznivy Ceterovy je to chuda pribuzna![]()
Tak to už je vážně průser toto. A to obočí...
stes no,nekde psali,ze je to nevratne zniceny.....
stes nevim no, nemládneme nikdo a upřímně řečeno mi to nikdy nepřišlo o moc lepší, na cestu do sámošky se asi málokdo namejkapuje
Mutziputzi no,neblazni
vzdyt je cela jak napuchla,takhle blbe fakt nevypadala.
Zarinya vypadá to děsně, to jo, ale podle těch fleků kolem očí je to možná čerstvě po nějakém zákroku?
Zarinya Ta barva vlasů je přííííšerrná, ta vytáhne podle mě to nejhorší z každýho "ksichtu", no a podle mě jí teď fotí tim stylem, že cvaknou 20x, vyberou tu nejhorší a šup s tim na titulku
Mně připadala vždycky, blbě řečeno, ale holt prostě ošklivá, nehezká no, v jejím věku nelze čekat zlepšení.
Mutziputzi ale jo,ja souhlasim,jen si taky myslim,ze nejaky nepovedeny zakrok tam je,barva vlasu bez komentare.![]()
Zarinya Ne, to je prostě Mutzi...bude tvrdit, že to vlastně je jen stáří, protože mám chuť být v opozice. Janů je vlastně furt stejná, možná to bude vážně tím zhýralou letní životosprávou a absencí šminek![]()
![]()
Kokoska no,prave.o tom uz se spekuluje nekolik mesicu,ze byla na zakroku ktery se seredne nepovedl,ale ona to odmita,takze se spekuluje dal.
kdyby priznala barvu tak se v tom dal nikdo hrabat nebude,ale Mutziputzi mysli,ze tak vypada prirozene....no,nevim.
proč se nesnažíte vidět na ní taky něco hezkýho? mně se třeba líbí, jak má furt nachystáno na ten "fakáč"
...což se k jejímu výrazu perfektně hodí!
stes klidni se ty znalkyně lidskejch duší, nikdo nepíše, že je furt stejná, ale že je stejně ošklivá a s věkem se asi zlepšení neočekává, BTW stejná debata byla už včera, ty opozice
Zarinya to jsem rovněž nenapsala, vypadá přesně podle toho jak s ksichtíkem předpokládám posledních 20 let nakládala, že je plastikou netknutá netvrdím, to spíš naopak, jen řikam, že teď ani nemusela podstoupit nic drastickýho s nenávratným poškozujícím efektem, ale že to prostě jednou povolí šupem
Mutziputzi klid...
když si vzpomenu, kolik dní jsi prudila s kotlem nebo topením..takže pokud to jede druhej den, tak cajk
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.