VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 10:32

Mutziputzi to asi jo, no...já mám právě zkušenost opačnou, o mě táta zájem neměl, viděla jsem ho naposled, když mi bylo 10 a ani jako dospělá jsem nikdy nenašla odvahu ho oslovit. A teď už je pozdě.

Ať jsou otcové jaký chtěj, jsou to jedni z nejdůležitějších lidí v životě. Já chápu, jak to myslíš a souhlasím, přesto, když teda pominu případný akce matky, si myslim, že by se chlapi měli fakt taky snažit. Dost jich to nedělá.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 10:33

rasaNori no ne, že tě chápu, plus jak píšeš, že ho potkáváš a on se k tobě nehlásí, pro mě nepochopitelný a brala bych ho jako cizího člověka

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 10:37

Mutziputzi vtipny byl bratr, v nejakych 15, hrozne doma mudroval, neb v biologii probirali genetiku, ze jaktoze jsem tak mrnava, kdyz ma tatka skoro 2 metry, v tu chvili nam 3 doslo, ze to vlastne nevi, neb to nikdy nebylo dulezite probirat :D coz asi vypovida o vsem

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 10:44

rasaNori tak to mas velike stesti, to je skvely ze to tak dopadlo

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 11:09

viktorka_od splavu mam, ja to vim, taky i v dobach kdy jsme se doma s nasima fakt hadali bych mu nikdy nerekla ze neni muj otec tak at nestve...

Online Garfie
28575 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 11:13

Jako těch historek o rozvedených rodičích mám z okolí mraky, ale obecně souhlasím s Mutziputzi. Rodič (většinou otec, ale zrovna teď mám v okolí případ, kdy odešla matka a otec proti ní dost extrémně štve děti...) by se měl snažit, ale ne za každou cenu. Ty tahanice a nenávist mezi rodiči dítěti podle mě ublíží víc, než když se jeden z rodičů stáhne. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 11:22

Garfie presne.Tyhle tahanice si dite bude pamatovat na cely zivot,pochybuju,ze jim zato jednou podekuje.

Ja bych tohle svymu diteti nikdy neudelala,radsi se stahnout,nez tohle.

Offline stes
9264 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 11:24

Druhý pokus o VIP zjev a přerušení sociálního okénkaUž to tedy prý není úplně aktuální, LEPŠÍ se to, ale zjev to teda byl

Online Garfie
28575 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 11:29

Zarinya Jenomže ono je to dost těžký pro rodiče, zvlášť pro matku :-( To je zrovna teď ten můj případ, odešla matka chlap je fakt pako, takže mám porozumění, jenomže je taky skvělý otec-dětem se věnuje (možná až moc), jsou u něj na prvním místě. Ona je odpůrce střídavky, otec pochopitelně nechce, aby je měla v trvalé péči ona, takže ona teď zvažuje, jestli je raději nechat v péči otce, což je podle ní rozhodně lepší pro děti, ale má strach, aby si děti nemyslely, že o ně nestojí a obává se i takového toho odsouzení okolí, včetně svých vlastních rodičů "co je to za matku....". No jako jsem ráda, že takové věci nemusím řešit. 

Online Garfie
28575 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 11:30

stes Promiň, napsala jsem to zároveň :-)

Tys nečetla, že si přes prázdniny povolila trochu toho jídla, alkoholu a večírků s přáteli a takhle to dopadlo? 

20970 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 11:31

stes Tak jo. Mně přišla vždycky tak vošklivá, že všechny ty zákroky co podstoupila byly vyhozený prachy, i ta barva na vlasy je vyhazování peněz, holt někdo vypadá a někdo zpívá, ona zpívá a třeba já nezpívám a nechodím ke kovářovi aby mi přebrousil jazýček, prostě se smířim!

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 11:33

stes takových fotek uprostřed slova s přimhouřenýma očima ála mrtvej krocan bych mohla vystřihnout pěknou řádku, a to ani nechodím na botox či co to bylo.

49363 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 11:36
Reakce na Zarinya:

Ja bych tohle svymu diteti nikdy neudelala,radsi se stahnout,nez tohle.

no to si dost tezko muzes predstavit

Offline stes
9264 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 11:39

Garfie Četla. To pobavilo. Příští léto si musím na to grilování budu muset dávat pozor

49363 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 11:39

Mutziputzi jo, souhlas. zivy dukaz ze ani pri nejvetsi snaze to proste nekdy nejde ale zas hezky zpiva, tak super

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 11:41
Reakce na Kokoska:

stes takových fotek uprostřed slova s přimhouřenýma očima ála mrtvej krocan bych mohla vystřihnout pěknou řádku, a to ani nechodím na botox či co to bylo.

​ja tak vyzerám takmer na všekých momentkách. Opitá tesne pred infsaktom. No hlavne na tých, ktoré fotí moj muž, ten má na to zvláštny talent. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 11:41
Reakce na Garfie:

Zarinya Jenomže ono je to dost těžký pro rodiče, zvlášť pro matku :-( To je zrovna teď ten můj případ, odešla matka chlap je fakt pako, takže mám porozumění, jenomže je taky skvělý otec-dětem se věnuje (možná až moc), jsou u něj na prvním místě. Ona je odpůrce střídavky, otec pochopitelně nechce, aby je měla v trvalé péči ona, takže ona teď zvažuje, jestli je raději nechat v péči otce, což je podle ní rozhodně lepší pro děti, ale má strach, aby si děti nemyslely, že o ně nestojí a obává se i takového toho odsouzení okolí, včetně svých vlastních rodičů "co je to za matku....". No jako jsem ráda, že takové věci nemusím řešit. 

​ja tady nebudu psat svoje zazitky,ale ja sem rozvedena s ditetem a po rozvodu sem sla do ciziny,ja o ustupcich neco vim a nikdy sem sveho syna scenam nevystavila,i za cenu meho trapeni.

Offline stes
9264 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 11:42

Mutziputzi Mně taky. A barva vlasů je naprosto příšerná. Když ještě vezmu, jak se všude psalo, že léta v podstatě nejí a nakonec toho..jen kvůli pár mejdanům 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 11:42

viktorka_od splavu jak vis co sem prozila?

20970 příspěvků moje polička 28. listopadu 2018 11:43

stes to já bych po letošním létě musela mít hlavu jak meloun hele