Karja bych zas neřekla, má to pravidla, ale holt mixed martial art, ode všeho něco
VIP zjevy
Mutziputzi ona ma teda b ez filtru dost povadlou plet na jeji vek
razorblade Oba maj ty obličejíky asi o půl metru širší v reálu
Karja To mě pěkně štve, že tě Andula ignoruje, protože takhle tady víme prd...
.
razorblade Kolik jí je?
999 to nevim, ale je urcite mladsi jak ja... brala jsem sebe jako meritko :D
EDIT: tak blesk pise, ze 30. to by mela mit super plet - akne v haji a vrasky taky jeste daleko :D
razorblade Tak asi 30. Bez těch filtrů vypadá spíš jako moje vrstevnice
.
999 A že i těm děvám neni jasný, že když si najdou chlapa s podobnou fixací, je jasný, že je až odkvetou vymění za mladou kopii, se blbě plánujou věci na důchod
Tak doufaj, že se bohatě rozvedou, ne? ![]()
Ale zajímalo by mě, jak taková zrůda bude v tom důchodu nakonec vypadat... dyk ty pumlíče a pysky nejdou opravovat donekonečna, nebo jo?
barbucha Podle mýho tohle už si ty se kterejma stojí za to se rozvést neberou![]()
Mutziputzi haha, to je dobrej terminus technicus ‘ty, se kterejma stojí za to se rozvést’ ![]()
razorblade sakra, takový stav, že bych už neměla akné a ještě neměla vrásky, jsem taky nějak prošvihla ![]()
razorblade a to ten filtr nějak vylepšuje i vlasy? protože v reálu je má jak škaredou paruku
(filtry nemám, takže netuším)
Jiná Realita ja jsem mela mobil, kterej dokonce zuzoval oblicej a zvetsoval oci :D filtry ale nepraktikuju, pripadala bych si jakoblbec pred lidma, ktery me znaj osobne :)
razorblade jo,presne.Ty vcucnuty tvare.....
A toho je ig plny.Taky se bavim nad jednou znamou,ktera vypada na ig uplne,ale uplne jinak.![]()
Karja To mě pěkně štve, že tě Andula ignoruje, protože takhle tady víme prd...
.
No o nič ste neprišli

paktofonika tý hrabe.. A bude hůř
Jiná Realita
vrasky mi pribyvaji opravdu pozvolna, zato akne me pozlobi jeste i ted, kdyz si nedam pozor. Babor na to mel dokonca krem ( byl skvely, ale mam dojem, ze ho prestali delat).
Tak doufaj, že se bohatě rozvedou, ne?
Ale zajímalo by mě, jak taková zrůda bude v tom důchodu nakonec vypadat... dyk ty pumlíče a pysky nejdou opravovat donekonečna, nebo jo?
Tak s takou pani vo veku 65 rokov som mala čest osobne a velmi zblízka niekolkokrát, a bol to taký des, že som sa na ňu fakt nevydržala dívať. Mala všetko asi čo sa dá plastové a niekoľkokrát poprešívané a botoxu kilá, 5 cm make upu samozrejme. Normálne sa dívam ľuďom do očí, ale toto nešlo ani len do tváre, strašne nepríjemný pohľad.
Jiná Realita já jsem nedávno zjistila, že ty filtry jsou přímo vestavěný na instagramu (normálně tam chodím většinou z počítače a ne z mobilu) a myslím že už nikdy žádné fotce věřit nebudu:D že to má někdo přímo ve foťáku v mobilu vím díky catherinne, akorát jsem netušila že to lidi používají tak masově
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.