brrr to jí radili no![]()
VIP zjevy
Mutziputzi Tss, mám bříško jak dálnici - čerstvě vyasfaltovanou tedy
stes to bys přiznala, že to je ekl
...no ne, strašně hnusný je to!
Mutziputzi přiznala..jako taky se mi to nelíbí, ono co je na těhotenským břichu vůbec pěknýho, že..ale ekl mi přišlo trochu moc..no nic, ať z toho zase nejsou 2 stránky flamu![]()
stes Ekl je pro mě i křeček a jak to někomu může připadat jako pěkný zviřátko, je to zvláštní, i mě divný, ale nejsem zas jako etalon estetična
Prostě i vy co máte místo pupíku špunt klidně choďte mezi lidi, já to unesu!
Mutziputzi Já myslím, že se všem postiženým okamžitě ulevilo.
Tak z jinýho soudku, co je novýho u Blažků?
stes mi pověz, já nemam tušení
stes byla v Drážďanech na trhu :-)
Mutziputzi Kdybych si mohla vybrat, potkavala bych radši těhotenský špunty, než poslouchala "neci":-D. Ty jo, fakt jsem ochuzená o hodně s tou Andulou, musim si zařídit novej instagram snad:-D.
Karja to neci píše páč jí to nějaký střevo psalo, pokud si pamatuju, ne že je dementní...jo vlastně ještě "řikam" napsala, to je těžkej projev úpadku, jsem se zde dozvěděla))...ptej se mě hele, tady ti holky pak bulíkujou nesmysle![]()
Karja
No ci-neci je strašný. Nevím, odkud je, jestli se to tam neříká nebo jestli si myslí, že je to roztomilý, ale je to běs děs
stes no vidiš, právě vůbec nevíš proč to řiká...ježiš pardon - říká!
Mutziputzi a co jako? Já to nepranýřuju, ale snad můžu říct, že je to strašný.
stes jsem tě jenom chtěla ušetřit etymologickýho výzkumu a studia nářečí a Andulinýho mentálního rozpoložení, tak promiň že žiju!!![]()
Mutziputzi Anduliný rozpoložení, mentální i momentální oželím kdykoliv, protože co jsem viděla, stačí a v budoucnu bude hůř![]()
Mutziputzi No vidíš to, prostě si mě nepřidá, tak nemůžu ocenit její vtip! Jdu vyhrabat do profilovky fotku břicha, třeba jí to zlomí!
Karja náhodou je dobrá, mně na nervy šla když byla s tim ostravskym vometákem, to byla hrůza, teď dobrý, blbá teda neni rozhodně
Mutziputzi Nevim no, nemůžu posoudit!
Ale na super.cz má vyjádření Lucka Vondráčková, že není zlatokopka, ale láskokopka. To je strašně milý, takhle před Vánoci:-D:-D
Karja to jo teda, tu bych hnala s klackem přijít ke mě kopat lásku poté co chce vodrbat Plekance, bývaléhoto tlouštíka, bratrova spolužáka![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.