Hele já na ni včera taky koukala, to prostě není možný, to přece nemůže být ona ![]()
To nemůže být jenom nějakou operací očí nebo co, to je komplet jiná ženská, běs! ![]()
Co to se sebou Renée provedla
?

Hele já na ni včera taky koukala, to prostě není možný, to přece nemůže být ona ![]()
To nemůže být jenom nějakou operací očí nebo co, to je komplet jiná ženská, běs! ![]()
tak toto jsme rozebíraly v práci také.
Úplně jiná osoba, nechápu, navíc nevypadá vůbec lépe, naopak, vždyť byla taková roztomilá.
Další nezajímavá tuctovka.
a kdo to vlastně je, ta René?
Ale no tak... když už nic jiného, tak v Chicagu a Bílém Oleandru a Jediné správné věci byla opravdu dobrá.
A pak přece Bridget Jones.
Jo přesně. Jiná osoba. Všechno, čím mezi blondýnkami vynikala, je pryč.
A Návrat do Cold Mountain.. Jak píšeš, je (byla) taková roztomilá, mám ji ráda.
No jo, na to jsem zapomněla, Ruby, tam byla dle mého lepší než Nicole
ještě když koukám na fotky, které vložila wendulka, ta na té první mi stále někoho připomínala, teď mně to docvaklo : Helenu Christensen
Renée je pro mě herečka jedné role - Bridget. Na fotkách od Wendulky natolik k nepoznání, že bych přísahala, že na té první z nich je Emanuelle Seigner. ![]()

Mne sa Renée veľmi páčila v Chicagu. Na nových fotkách podľa mňa vyzerá dobre. Ľudia sa časom menia.
Na těch fotkách bych ji vůbec nepoznala. Ale nepřijde mi, že vypadá nějak špatně, spíš tak obyčejně, normálně, řekla bych.
Na těch fotkách bych ji vůbec nepoznala. Ale nepřijde mi, že vypadá nějak špatně, spíš tak obyčejně, normálně, řekla bych.
Ne, to já nechtěla říct, že vypadá špatně. Já jenom nechápu, proč vyhodila tolik peněz za plastické chirurgy proto, aby vypadala právě jen obyčejně/normálně.
Ne, to já nechtěla říct, že vypadá špatně. Já jenom nechápu, proč vyhodila tolik peněz za plastické chirurgy proto, aby vypadala právě jen obyčejně/normálně.
No to máš pravdu, jsou to vyhozený peníze![]()
Jsem si myslela, ze se bavite o nejake jine Renee, kterou asi neznam. V zivote by me nenapadlo, ze je to Zellweger.
Ta osoba na fotkach je hezka, vypada mnohem lip, nez Renee, ale Renee to neni. Zvlastni promena, cim vsim asi tak musela projit?
...máte pravdu...
Ten nový obličej není ošklivý, je to normální taková sympatická zralá žena. Ničím vyjímečná, taková příjemná.
Původní Renée byla - pro mě osobně - v podstatě ošklivá až nesympatická.
Děsivá je ta proměna.!, to, jak lze opravdu velmi výrazně změnit obličej, v podstatě identitu...
Myslím, že tam asi je operácia očí, ale aj to, že inak usmieva, uvoľnenejšie, nemá tak zošpúlené a napäté pery. To sa mi páči. Tie jej pôvodné poklesnuté viečka možno mali niečo do činenia s jej laponskými predkami. No a možno to, že nemá zvýraznené obočie.
Zdá sa mi, že na seba samu z mladých rokov sa stále podobá.

Čas je neúprosný a Renée má 45, ani ona nemladne...
Tak jsem mrkla do italského a španělského bulváru, ale asi je toho i jinde plno. Renée je tam aktuálně propíraná jako příklad nepovedeného botoxu (okolí oči, tváře) a výplní a kdo ví čeho všeho. Je fakt k nepoznání.

No jak jsem na to koukala a porovnávala, tak když se hodně soustředím, přijde mi, že původní jí zůstal akorát nos a rty - tu pusu špulí pořád stejným stylem, ale to je všechno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.