Tak ten Thierry mě bude strašit ve snu, tu jeho nahou fotku už snad z hlavy nedostanu!!!!!!![]()
VIP zjevy
Akorát že Audrey měla klasicky pěknou tvář a inteligentní výraz, kdežto Paris má jen hnusnej ordinérní ksicht 
No, když ji chce kopírovat, tak by si měla taky doplnit vzdělání (PH). Ovšem při jejím IQ to bude problém... ![]()
Mě se to normálně hrozně dotklo, pro mě je Aundrey královna mezi všemi herečkami. Hrozně jí obdivuju, nejen jako herečku, ale i jako člověka, ten její šarm, vzdělání ...
Jo, přesně. Opět hloupě napsaný článek, protože Audrey nad touhle lacinou fuchtlí bez špetky taktu vynikala nejen herecky a co se týče IQ, ale především lidsky (její práce pro UNICEF v posledních letech jejího života zatímco už sama na tom nebyla nejlépe). Paris by za tohle zasloužila pár facek, aby se vzpamatovala
.
To je poměrně stará záležistost (několik let).
Vyrojilo se na to téma i pár vtipných meme...

nebo

Chudák Paris. Takovejch peněz, takovejch možností... a furt vypadá jako laciná fuchtle.
Neurážej fuchtle.
Čim to je, že ta Paris, i když se tváří příjemně, má pořád tak dementní výraz?
Čim to je, že ta Paris, i když se tváří příjemně, má pořád tak dementní výraz?
Protože je blbá ![]()
Protože chytrej ksicht jí nedokáže namalovat ani ten nejšikovnější vizážista ![]()
Zjev to je, tak to dám sem... ![]()
Putin trpí rakovinou (kéž by)
hezká ženská, ta Čvančarová....akorát trochu uřícená....si asi odskočila od necek
A taky nějaká opuchlá, ne?
No právě, já ji dodnes měla taky za hezkou, ale tady vypadá teda hodně jetě, jak jsi trefně napsala, jak od necek a s tím oblečením tomu nasadila korunu.
...jo, pěkná ženská, velmi fotogenická.
Ale bohužel nemá jistou noblesu, úroveň, a pak, ano, působí jak zpocená od necek, a to oblečení k tomu - laciný až vulgární dojem, bohužel pro ni...
Myslím, že v jedné Elle ji nastylizovala Dara Rolins(ano, jasné, měla i makeup od vizážisty...), ale to jí slušelo, několik typů oblečení.
Asi ona sama nemá extra vkus, téměř vždy na mě působí jak obtloustlá lehce vyžilá matrjoša.
Přitom by mohla být taková šťabajzna.!
Jo, mohla by bejt úplná samice!
Ale co se mi to stalo s tím Putinem? Jsem sem dávala fotku báťušky na koni... 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje