vanilka Když tak pak dej vědět, jestli jsi někde pochodila. A rádo se stalo.![]()
VIP zjevy
Jako všechno dobrý, ale nemá nějakou velkou hlavu a poddimenzovaný tělo? Přitom nic takovýho dělat netřeba.
stes Perspektiva dostala nějak divně na frak. I ta ruka vepředu vypadá veliká.
No nazdar

stes to je hodne nepovedeny,nevidet to vcera nekde tak ani nevim kdo to je.
Mutziputzi to je fakt děsná blbka
Mutziputzi
na to snad ani není nějak co říct..
Ounz Člověk hned nemiluje být žena a přemýšlí zda by v mezistadiu procesu státi se mužem vypadal jako aktuální JLo![]()
Mutziputzi mezi těma dvěma jasně volím JLo..
Kate vypadá docela ztrhaně a Meghanin klobouček mi evokuje sesterský čepec ![]()

brrr a M. nosí velký boty! :)

https://www.novinky.cz/zena/styl/501579-inspirujte-se-tehotenskou-modou-vevodkyne-ze-sussexu.html
A zjevně je tak nosila odjakživa, tohle je fotka z 2013... z jednoho z mnoha článků, který se zabývaj právě jen velikostí jejích bot
(nejsme teda jen my takoví zloprckové)

Nechápu jak se v tom dá chodit, musí to bejt horší než v pantoflích.
to už se tu řešilo ne? že je to kvůli otokům, puchýřům atd... že paradoxně jsou větší boty pohodlnější, dělá to tak spousta celebrit, když mají v botech vydržet dlouho...
barbucha to musí mít snad zespodu přilepené k noze
Tenhle fenomén větších bot mě teda zajímá, zaznamenala jsem to až teď a tady. Jak se v tom chodí? Jestli se fakt dá chodit v lodičkách o číslo větších, dost by mi to řešilo problém s botama.
nolita Já teda nez o čtvrt čísla menší, beru radši o číslo větší. Tady se zas přehání, jaký padat z nohy, pantofle snad taky nepadaj a maj patu celou volnou![]()
Mutziputzi pantofle jsou bez paty, takže když jdeš a při zvednutí nohy se ti udělá mezi botou a patou pár cm mezera, tak to nevypadá blbě. Z velké uzavřené boty se ti pata prakticky vyzuje a při dokročení zase zasune zpět. Samozřejmě M. nevidíme při chůzi, takže jestli jí bota plandá je jen spekulace, třeba má dolní část paty hodně vyklenutou a tím jí bota drží na noze a v horní části holt nedoléhá.
Pantofle většinou nemaj tak vysokou jehlu ![]()
Kokoska
A zjevně je tak nosila odjakživa, tohle je fotka z 2013... z jednoho z mnoha článků, který se zabývaj právě jen velikostí jejích bot
(nejsme teda jen my takoví zloprckové)
Nechápu jak se v tom dá chodit, musí to bejt horší než v pantoflích.
já rozhodně volím tohle, než tohle ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí