A sakra, právnický eso!![]()
https://www.facebook.com/KackaBlazkovaVonBahnhof/videos/1951027638560948/
A sakra, právnický eso!![]()
https://www.facebook.com/KackaBlazkovaVonBahnhof/videos/1951027638560948/
Mutziputzi looool
ta nemuze byt skutecna
Mutziputzi
to snad ani neni mozne!!! Neco tak blbouckeho....
Mutziputzi hele a co to má na hlavě za humus, už jsem na to koukala na fotkách od toho devianta, co je fotí po lesích? ![]()
Potrefenáhusa Hele já už se stydim, že to sleduju..mě by jenom zajímalo, jestli zde máme skutečný případ nulový sebereflexe, nebo poté co odehraje tyhle pózičky s pláčem utíká do sklepa...to neni možný tohle![]()
Mutziputzi já tě obdivuju, že to sleduješ, mně to teda mírně nudí i tady, podle mě je to nulová ztráta sebereflexe. Nebo jestli tohle může nějak dobře sypat?
Potrefenáhusa Nevěřim, ta mít peníze, ví to celej svět, kdo by jí za co platil?
Mutziputzi jestli je to zadarmo, tak to sebeponižování teprv nechápu
Potrefenáhusa Akorát teď prej jí dou soudy a správní orgány na ruku a každej kdo se o ní otře nebo sdílí její fotku jí prej bude cálovat 20 tisíc minimálně, prej i mailem dává trestní oznámení nedávno řikala, teď už má právnický eso, tak to jde zřejmě samo.
Já to nevydržela až do konce, rozsekalo mne pink pink trestní oznámení a zaujaly poznámky o klientech a vydělávání na instagramu. Fakt dobrý.
No to dá rozum že se jí nelíbí, když někdo jinej zveřejňuje její fotky. To je přece její práce!
A eště nepoužije ani photoshop, amatér...
Ta jednou skončí jak Bartošová, dejte na mě.
Nevíte někdo, jak na bahnhofu vzniklo to "avokádo"? Jsem se u toho včera (začetla jsem se tam prvně) docela bavila, ale nevím, jestli to KK použila sama nebo to nějak vzniklo?
Beranka Já tam koukám na Kristelovou, ale ty nány rádoby vtipný co to tam komentujou nečtu, stejný blbky jak jejich objekt zájmu.
barbucha Spis Repka skonci jako Bartosova. Ona bude smutna "vdova"
a budem za to moct MY!!!
Mutziputzi Já se fakt divím, že tohle koště ještě nějaké "klienty" má... To je prdel![]()
LadyMary Dyt vona si je vymejšlí, nakupuje to za svý, podle mě dá hashtag na brand a vobčas se nějakej pitomec třeba chytne, teď už pochybuju i o tom, viz včera

Mutziputzi Hm, tak takhle jooo :-D
LadyMary Dyt vona si je vymejšlí, nakupuje to za svý, podle mě dá hashtag na brand a vobčas se nějakej pitomec třeba chytne, teď už pochybuju i o tom, viz včera
neneeeee ![]()
já to včera celý dokoukala, to její vyznání/výhružky a jako ta debilita a hloupost z ní sršela celou dobu. ona to fakt jako myslí vážně? nejlepší byl ale závěr, jak šla do kuchyně za ohařem a furt měla tu ruku ve vlasech, jako když ležela na posteli
martek01 A odkedy má súkromný profil!?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.