Chtěla jsem napsat, že mi to říkala jako 100% fakt i pražská kamarádka. Ale došlo mi, že pochází z Hradce. ![]()
VIP zjevy
continuity Jo, tak to se shodneme.
Taky to teď máme v přímém přenosu. Dítě si teda pořídil až po delší době, ale když nám říkal, že se bojí to oznámit bývalé ženě a já ho ubezpečila, že vůbec nemusí, že očekávám reakci typu "vyrazím s kamarádkama do wellnes a ve vířivce u prosecca budu líčit, jaký je ten můj ex idiot", netvářil se úplně nadšeně. ![]()
razorblade me neprijde sympatak ani trochu ani v civilu teda. luciole Herec dobry, to jo.
Taky to máme v sirsi parte. Jemu je 57 a ji 40. Prvni dite ok, kdyz ji bylo asi 35, jeji prvni...takze rozvod s původní zenou a dvema klukama. Nová rodina, zalito sluncem. Jenze predem rokem dalsi. A to se mu nelibi. Nestiha, nezvlada, nebavi ho to. Ostatni konecne cas na sebe...nedavno jsem vyslechla hodinovy monolog,ze takhle to nechtel, druhy dite je pres čáru...bla bla bla
stes to je furt jak přes kopírák. A nedají si říct a nedají. No kdo chce kam.
stes A také když se vezme v úvahu, že pán bude mít povinnost potomky dost dlouho finančně podporovat.... A není každý Karel Gott, že
?
continuity takHanka H no to taky mlel...jak mohl jit za 10 let do duchodu a smůla
stes no a pak prijde krize stredniho veku na tu "mladou" manzelku a jeste bude na duchod resit dalsi rozvod a tahanice o deti a alose![]()
Jen si tedy myslim,ze vetsina odsunutych zen neni tak happy, jak se tvari. Pokud tedy nemaji taky trvaleho a perspektivniho milence. Treba tahle si nasla a ok, ale dalsi byla opustena, kdyz ji bylo pade a dnes, po 6 letech, se s tim porad nesrovnala a ac mnoho zajmu, ex ji chybi a smutni po nem. No nic...to uz jsme spis ve vztazich
Sweet Potato no ja to necetla jeste ani v bulvaru (a ze ho ctu, ze jo, haha
), ale Hradec je toho plnej asi.![]()
razorblade to me teda mrzi, mne se spolu libili a treba behem stardance on vypadal jako podporujici manzel
baltik hele... ja to tady sirim jen jako nepodlozenej drb
tady se to bere uz jako pravda![]()
Stylista Filip Vaněk![]()
![]()

Hanka H no, stylista. Dost úspěšný. Co je špatně?
Hanka H Vaněk je mi svým projevem velmi nesympatický, ale vizuál má dobrej.
Dadoo stojí si na župánku ![]()
Vaněk za mě cajk, u lidí jeho profese se snese ledaccos (a ten župan bych brala!), spíš mě "zaujala" ta vytetovaná vlastní iniciála...
to teda hodně nechápu
Ava Jeee, to mě teda nenapadlo, že to je jeho iniciála. Myslela jsem že to je F jako "Front" pro chvíle momentální dezorientace ![]()
prďola jakože na zadku má vytetovane B jako Back? :D
rasaNori Předpokládala jsem, že jo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje