Neeee, ty máš nohy super, takové se líběj zase mně!
VIP zjevy
neiděla jste moje stehna
já bych dařiny nohy brala hned, ale jsem líná a neschopná pro ně něco udělat.
suhlasim s dzizisketa Tvoje nohy su v absolutnom poriadku ![]()
já se jdu rovnou zabít.
Mam stejne myslenky ![]()
já se jdu rovnou zabít.
já asi půjdu domů v tom bílým doktorským mundúru....teď už si teprve budu mít zábrany ty dnešní krátké šaty obléct! ![]()
VSEM: vase starosti a rotschildovy prachy
jestli me naserete, ukazu vam tady moje nohy. to se pak vsechny chytnete za ruce a budete v kruhu tancit a zpivat halelujá, diky pane za to, cos nam nadelil![]()
No ne ale na ulicich to fakt vypada, ze je potreba v tomhle sirit osvetu, mam pred sebou dlouhou cestu, 4 z 5 nohou volaj po zahaleni!!!
Já mám opačný pocit, vzhledem k dnešní předpovědi jsem viděla přehršel zahalených nohou, a minimálně 90 % z nich by mne po odhlaneí určitě nijak nepohoršilo.
Aleale a madam macronova se svyma hnatama muze na ulici? Ja myslela, ze te osklivy nohy neurazi a prece nebude chdit v teplakach ne ![]()
mne se jeji nohy libi, povoluji odhalene!
Aleale a madam macronova se svyma hnatama muze na ulici? Ja myslela, ze te osklivy nohy neurazi a prece nebude chdit v teplakach ne ![]()
No, na ulici jo. To jste, zdá se mi, trefila.
Hele nechte toho tady ale všechny, tohleto sebepodceňování a shazování se je děsně zlý a souzení ostatních, že pokud nevypadají tak a tak, tak nejlíp ani nevylézat a když, tak jedině zahalený. Všechny tady, co vás tu vídám, máte postavu nevybočující nikam do extremu, každý to povětšinou sluší. Samozřejmě nějaký drobný odchylky od 'dokonalosti' vnímá na sobě každej, ale mnohem lepší je naučit se mít rád to, co mám, než toužit po nějakým nedostupným ideálu a mít z toho hlavu v pejru. Nechci tu vůbec mentorovat, nechci abych byla za furii s kárajícím prstem (
) já jen aby bylo jasno ![]()
stopro máš hezčí nohy než macronová;-)
Nic slušnýho mi nenaskakuje![]()
No vida, tahle se za nožku nestydí
no áno, toto je noha, ktorá by už radšej mala zostať na verejnosti zahalená. A tú bundičku by už konečne mohla vrátiť tej školáčke, ktorej ju zobrala
pani macronova me prastila do oci na ty hromadny fotce, na ktery v ty prilis kratky sukni vypadala jako klimakterni diblik
Aha. Takže ani takovéhle nohy ti nejsou dost dobrý
To leccos vysvětluje. Hoď je do bazáru, rády se o ně popereme.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí