No to by mě zajímalo co například to vysvětluje![]()
VIP zjevy
Jo, na té skupinové fotce je to jak rána mezi oči. Ta sukně by mi k té příležitosti přišla nevhodná i pro mnohem mladší 1.dámu, ona je tam fakt směšná.
Tvoji hyperkritičnost k jiným.
V nejlepčím ![]()
Zvýšenou míru kritičnosti mám u Ashley Graham a štětky Kopřivový a u sebe, jinak jsem myslím blahosklonná.
Ashley je mi celkem volná, u Kopřivy můžeš klidně přitopit.![]()
Nebo takhle ty nohy se nechaj řešit))

Protivná mi je, ale aspoň konečně sympaticky vyfocená.

Zrovna včera jsem říkala to samé. Nemám ji ráda, ale musím uznat, že po dlooouhé době ji někdo vyfotil tak, že to není trapné. Tady jí to fakt sluší.
Ale má zakrytý kolena! Tak co ještě chcete, proboha, osobo???![]()
![]()
Jak to může na sebe navěšet a jít v tom mezi lidi, kolik jí za to dal??? Já vůbec nejsem ochotná věřit, že se tyhle hadry sériově vyrábí!
Aha, já jsem nějak nepochopila, že je to přehlídka.
Takový sukně nosila máma po revoluci.
Tak už to vyretušovali a máme pořádně žhavé fotky. Já bych doporučila poupravit vnitřní stehna, plandaj.

No, bohužel. Jak jsem teď sháněla dlouhou sukni, potkala jsem těch ohrnovaních tlustopasů docela hodně. Netěhotenských tedy.
notyvole
Na tom je nejvtipnější (teda hned vedle póz a "sexy" výrazu), že je i v obličeji tak vyretušovaná, že by to mohl být de facto kdokoli. V první chvíli jsem myslela, že je to Kerndlová...
Možná by v tompto případě byla odkrytá kolena to menší zlo. Nechápu, že se někdo takto dobrovolně předvádí na veřejnosti
.
a kdo to teda je? ![]()
hele, prý modelky.
krom bučkové nepoznávám žádnou, ale jsou tak tuctové, že to je asi stejně jedno.

a bučková má opravdu modelkovské nožky ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí