VIP zjevy
Kaji se, hodně blbý překlep. Jdu to s dovolením opravit. ![]()
(To mám za TO vylepšování příspěvku. Původně jsem chtěla napsat, že kolem mě asi nejsou ti správní chlapi.)
A nebo jde o trest za to, že se mi E.F. jeví opravdu jako skříň.
jakože fakt konvičková, které je 23? ![]()

Tady je blbě úplně všechno, ale ten makeup...to je děs. Jak z pěkné mladé holky s krásnýma vlasama vyrobit čtyřicítku se zapadlýma očima, strhanými tvářemi a umaštěnýma vlasama sotva pokrývajícíma lebku... ![]()
Ona nebo nekdo z jejiho okoli fotky neschvaluji?
Vona asi vlasů bude mít dost - ale na menší hlavu! ![]()
Já ji právě viděla v nějakým pořadu normálně učesanou, namalovanou - fakt pěkná holka, vlasy krásný, hlava se mi zdála akorát:)
Nevím, jestli někdo schvaluje fotky (je to beztak z nějakýho bulváru předpokládám), ale v zrcadle se přece vidět musela?
Mně se tyhle typy nelíbí ani dobře nafocený, myslím ale že maj výhodu v tom, že od 20 do 50 vypadaj cca stejně. Borhyová je možná o něco hezčí, ale taky ten typ.
mně se konvičková nezlíčená na marfušu docela líbí, nebo líbila, už jsem ji delší dobu nikde nezahlédla, možná skutečně prudce zestárla a na těch 40 vypadá i normálně.
Já jsem chtěla najít nějakou civilní aktuální fotku, ale háže mi to samé maškarády z Tvoje tvář... Ale tohle je fotka z 2015, Slovácký deník, myslím že nijak extra retušovaná (ta vpravo, vlevo je zpěvačka Elis). A je to normální hezká holka, myslím. Ale jinak ty vlasy teda nosí časo připlácnutý k hlavě (nebo jí hodně plihnou, pro což já mám pochopení).
P.S. nejsem teda žádná fanynka, vlastně asi neznám jedinou její písničku![]()

tak ja ji pamatuju ještě ze superstar jako víceméně ještě dítě a ta proměna mi teda přišla poněkud šokující

No jo, ale tam jí bylo tak 15 ne? Ale ta fotka, co dávala Realita je fakt děsná, asi by to chtělo změnit vizážistu, protože pochybuju, že takhle "upravila" sama...
jo, tak 15, ale přijde mi, že z ní teď dělaj takovou sexici dost proti jejímu typu :-D Což jako nic proti, jenom mi to u ní přijde takový nepřirozený.
jinak jak tu někdo zmiňoval tu Borhyovou, tak prej je naživo hrozně hezká a jemná a skoro k nepoznání
Já jsem Borhyovou kdysi potkala a přišla mi teda úplně stejná. Dokonce i když je malá, tak mi přišla k té výšce docela mohutná.
jo, s tím souhlasím, na mě taky působí spíš jko taková "holka od vedle". I ten nevyumělkvanej styling jí myslím sedí mnohem víc.
Já a viděla jsem i naživo, hezká samozřejmě je, můj typ ne, ale není sporu, jenom, že tyhle typy vypadaj od 20 do 50 +- stejně, ve 20 je to divný viz. Konvičková, v 50 terno![]()
říkal to jeden chlap teda, já ji na vlastní oči neviděla :-D
Jako objektivně hezká je, chlapům se určitě líbí, ale já ji řadím do kategorie typů jako je Kateřina Brožová, a tenhle typ mi prostě není sympatický. Jeden chlap mi řekl, že na hezkých ženských si jako ženská prostě něco najít musím, ale v tom to fakt není. Prostě jsou mi tyhle typy něčím protivné - možná proto, že jsou prvoplánově atraktivní ( a samozřejmě to vědí ), ale vlastně nezajímavé.
Kateřinu Brožovou teda nesnáším a ani mi nepřijde prvoplánově atraktivní, jenom hrozná :-D
A ještě příšerně afektovaná héééérečka
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí