Ja přemýšlím nad těmi chlapci a honi se mi hlavou samý nepublikovatelny myšlenky
Já si nejsem jistá, jestli to jsou soutěžící nebo nějakej kompars z místních zdrojů...
Ja přemýšlím nad těmi chlapci a honi se mi hlavou samý nepublikovatelny myšlenky
Já si nejsem jistá, jestli to jsou soutěžící nebo nějakej kompars z místních zdrojů...
whiskas to je Coco od Ice-T. Ten zadek ma vycpanej (i predek) a myslim priznane. Je to teda groteskni, ale videla jsem jeji tv show a jsou super oba, ona je strasne hodna. Jsou vtipni oba.
0zero7 ice-t bejval strašnej bad boy, jeho kapela bodycount mě provázela mládím :) v kontrastu s tím je ta show hodně legrační.
mitford sister jj presne, jeste jak maj ty psy nebo co. Coz mi pripomina ze dneska je 2000s vecirek a zitra je 50s/60s soulovej vecirek a ja nemam ani vybaleny, v cem pujdu to vi buh jako. Asi potrebuju oversized cargo pants haha
Psalm West![]()
Nevim kdo to je, ale pěkné strašidélko

Mutziputzi podobny outfit s podobnou suknickou se zdejsi uzivatelce preci chvalil jako mily ulet![]()
0zero7 Předek nepopírá, ale zadek má prý vlastní, což se mi tedy taky nezdá
. Její show nesleduji, věřím, že je vtipná, ale předmětem fotky bylo její pozadí.
Mutziputzi V první vteřině mi to přišlo jako počítačově (o půlstoletí) upravená Janžurová. ![]()
razorblade Myslim, ze suknicka je posledni. Nejdesnejsi je uces a pak k tomu celku ty boty.
razorblade myslíš tým môj najobľúbenejší outfit? Už som medzi VIP? ![]()
milacka zjevech, potreba dodat ![]()
jinx Bola tu nedávno aj Krainová, takže za mňa byť v zjevech ok![]()
milacka Co Krainova, ale Meghan takova kocka se tu propirala.
milacka zel k jejimu obleceni to tve nikdo neprirovnal ![]()
jinx ja som len dedukovala, keď tu bol spomenutý úlet, ale tiež pravda, že ja som mala šaty...nie, neber mi radosť, ak som sa pomýlila![]()
razorblade myslíš tým môj najobľúbenejší outfit? Už som medzi VIP?
![]()
ja teda odspod myslela ze to bude hrachovcova
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.