VIP zjevy
Dara jede...

domenica to je fakt běs.
domenica kde ma krk?
já prostě nechápu, jak mohl někdo tu fotku s darou nechat dojít až na billboard. vypadá tam tak trapně, až je to směšné, sexy na tom není vůbec nic, vypadá jak fotbalisti, když si zakrývají rozkrok před brankou, tváří se, jak kdyby jí uletěly včely, a to sako na ní vypadá fakt divně.
rozarka Tak jasne. Ale taky si mohla vybrat neco z edice vystrih az k pupku a rozparek az po kycel, tohle je v jejim stylu jeste dost umirnene. (A jo, priznavam se, pro tuhle barvu mam slabost)
Souhlas ![]()
Mne se to vlastne docela libi...
domenica jestli je to lavka u Nuselaku, kde visela predtim Krainova, tak to musi byt v te obri velikosti neco ![]()
domenica Dara trochu doprava a trochu víš horizont....
domenica skoro jsem ten šperk musela hledat, rozhodně to není to první, co člověka uhodí do očí ![]()
Kokoska oni jim to lidi zkritizovali i na fb, nekdo tam napsal, ze Dare jsou asi sperky u pr.... :)
DDle místa, kde má složené ruce, je má spíš v p*či.
Kokoska Ja si dosud nevsimla, ze je na te fotce sperk:-D A ze jsem ji parkrat videla;-))
Sanel Vrbovský, to nevim teda...
dzizisketa Bála jsem se to napsat nahlas. ![]()
dzizisketa Bledule mate pravdu, je to jina fotka...

Lamicka ked to vidim, vcera v tescu pri zelenine jedna tskto podobne bola oblecena len s kratkym rukavom. Normalne som ju chcela obidt ci ma spodne pradlo zo zadubto vyzeralo ako u Dary. Postavu mala krasnu ale ludia sa zastavovali a cumeli. Aj by som ju upozornila ze si zabudla gate ale nechala som to tak. Mozno sa inspirovala ![]()
Janulik03 jestli mela sperky, tak mozna ano
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí