VIP zjevy
Polyamorie![]()

Mutziputzi jo život není peříčko ![]()
Mutziputzito už platí tolik alimentů, že létá běžnou linkou a ještě mi přijde, že to není první třída? nelétal předtím soukromým tryskáčem nebo tak něco?
Jiná Realita zrovna first class na letech praha pariz asi nebude, samozrejme teda nemusi se vracet do prahy
jinx prostě mi to na něj přijde nějak obyčejný
furt machruje všude a pak taková nuda ![]()
Jiná Realita Ale sedí u exitu, to bude dražší letenka ![]()
Jiná Realita To bude business CSA ne, 10 cm na nohy navic, od dobytcaku oddeleno zavesem![]()
Je to řada 18, tak to asi business nebude, ale sedí u exitu, tak tam víc místa má.
dynda a jo, jsem nepozorna![]()
Pisou vrazedne krasne nohy prej

No vidiš a ty tady naděláš s kolenama
(možná jde jen o překlep, nechtěli napsat vražedně krátké?
)
Tulipe Tywoe!
Sweet Potato tak zhubla, néé?
tobě se to takhle nikdy nestalo?
RoSa Tak rychle jsem teda hubla leda při porodu![]()
Mutziputzi nohy v pohodě, ale proč chodí v klobouku a s holým zadkem? kapku nevyvážený![]()
viktorka_od splavu presne, kdyby mela pani sukni jak se slusi ( nebo co si to vlastne zapomnela oblect), tak jsou ty nohy uplne cajk.
RoSa To nebudou spadlé kalhoty a viditelné kalhotky. To celé jsou asi jenom kalhoty. Před nějakým časem jsem viděla fotky stejných džínových. Psalo se o tom něco ve smyslu, co za hrůzu zase návrháři vymysleli. Bylo to myslím z Japonska.
Našla jsem obrázek. Příšerný je to![]()

Solathis To me mrzi, ale myslim si, ze my dospeli bychom takhle uvazovat nemeli. Holka je plus minus v cajku a nejake tanecky a promluvy maminky, ze tyhle saticky nee, ji muzou ublizit vic nez pripadne debini posmesky spoluzaku, ktere muzou at bude mit na sobe cokoliv.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí