Karja Solathis tak třeba si ty šaty vybrala holčička sama, zas taková trága to rozhodně není a rozhodně by neměly být důvodem k šikaně, pokud se holčička nesetka s blbem, ale ten by si důvod našel tak jako tak, šikanuje jen ten, kterej chce
VIP zjevy
Karja jako sikanu kvuli blbejm hadrum fakt zadnymu diteti nepreju
asi sem slepá, když na holčičce nic ksikanevyzyvajiciho nevidim? ![]()
Potrefenáhusa nejsi slepá..
Potrefenáhusa ja taky ne, holcicka je oplacana, to by bylo videt asi v kazdem obleceni, resp. v necem by se to asi schovalo, ale to by zase byly kecy o tom, ze takova mala nema potrebu maskovat postavu, nebo neco takoveho :)
Teda ze by holcicka vypadala tak ze by mohla kvuli tomu byt tercem sikany, to snad ne, ne??
Solathis Musíš mít za sebou strašnou zkušenost, když takové šaty považuješ za terč šikany. Mně přijdou úplně normální na normální malé holce. Je trochu oplácaná-jako spousta jiných, ale šaty jsou v pohodě.
Ja si myslim, ze holcicky takhle neuvazujou. Jim se libi barva, strih, vzor, na nejakou vhodnost k postave kaslou. Jestli ma pitomy spoluzaky, kteri se ji smejou za nadvahu, budou se ji smat, at si vezme cokoliv
Solathis Trochu oplacená holka v normálních dětských šatech. Do čeho by ji měla oblict?
Šiš jaká holčička, říkám si a zírám na tu osobu v modrých šatech![]()
Že je řeč o té o několik stránek dál mne vůbec nenapadlo. Někde v bulváru se o ni otírali nebo co? Proč?
Sweet Potato nikde ji nekritizujou, to je zdejší myšlenka :-)
razorblade Naštěstí!! takhle neuvažujou.
razorblade no presne....
Jitka Čvančarová v Benátkách na premiéře Nabarveneho ptacete.

razorblade ja taky pevne doufam, ze maly holky nepremyslej o tom, jak schovat takzvany problematicky partie.
Tulipe
nee
Tulipe nene ![]()
Tulipe no nazdar ![]()
Čvančarová nevypadala blbě, až bych řekla, že naopak impozantně v dobrym slova smyslu, viděla jsem to teda jenom v instastories a plus jí teda mám ráda, tak možná nejsem úplně objektivní.

Tulipe strašný teda, to je jak když tam má nádor..já jí mám ráda, ale ale..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí