barbuchaasi tak!
VIP zjevy
být to na mě, jako prospěšnou práci bych mu naordinovala pomoc někde v LDN ..pomoc při zvedání pacientů by se sestrám určitě hodila.
barbucha Ty inzeraty jsou fakt takovej pocin? I ty veris ze Erbova utrpěla ujmu, prisla o ksefty a (obligatne) zhroutila se?Trapny to bylo, ubohy, jasne, ale na takovy halo co z poskozena udelala se mi to nezdalo.
No hele:
Proti podmíněnému propuštění Řepky brojila také státní zástupkyně. „Když dám vedle sebe čtyři roky, po které odsouzený páchal trestnou činnost, a dosavadních šest měsíců výkonu trestu, mám za to, že je na něho nutné dále působit nepodmíněným trestem. Navíc hodnocení z výkonu trestu je průměrné,“ uvedla žalobkyně.
Upozornila na to, že trestná činnost Řepky postupně gradovala. „Jak chce prokázat polepšení, když se po prvním odsouzení k podmíněnému trestu dopustil další trestné činnosti, která je daleko závažnější,“ řekla žalobkyně s tím, že v průběhu necelých čtyř let byl pětkrát odsouzen a stupeň společenské nebezpečnosti u spáchaných činů se neustále zvyšoval.
Mutziputzi ja si myslim,ze si s Erbovou nemaji co vycitat a i ze ho oskubala. ...ale pul rok ve vezeni kdyz dostal dva a pul a vp jako trener se mi taky fer nezda.
barbucha Stupen spolecenske nebezpecnosti stale zvysoval? Ale no tak
Zarinya Nevim no, mne by pulrok v base vychovne stacil a myslim ze jemu taky, co vic to ma prinest? Penize to stoji, kriminaly jsou preplneny.
Jak už bylo řečeno, je to nejen vostuda, ale i ztráta kšeftů. Ne že by všichni chlebodárci byli tak úzkostliví... ale i jim jde o kšeft (reklamu) - a znáš náš lid: Vono na tom Mařko něco bude, podivej se na ni, na flundru! A eště se bude vystavovat v reklamě... ne že vod tý firmy něco koupíš!
Takže každá firma si to rozmyslí. A jak říká teta Kateřina: neni kouře bez vohně, neni šprochu... atd. atd. Těm lidem to už nevymluvíš. Jsou to totiž ty samý, kterejm nevysvětlíš ani očividný problémy jistejch státníků ![]()
barbucha Ja jsem teda Erbovou zaznamenala toliko jako playmate, pak nejaky obskurni kulturakovy prehlidky mozna, ale jinak jaksi nic ani s image svetice, ti nevim o kterou kampaň se tak mohla uchazet a prijit o ni z duvodu podezreni ze je na sprochu trochu pravdy, fakt ne no
To spis bych rekla, ze je to ten level celebritky, co je rad i za negativni vehlas, pac aspon nakej...
To si ji pleteš s Blažkovou
jako co přesně dělala a měla dělat nevim, ale rozhodně ti taková pověst nepřidá. A dneska si to všichni politicky korektně hlídaj ![]()
barbucha Ja myslim, ze Repka nema vyhranenej typ vizualne, ale jinak bych rekla, ze jedna za 18 a druha bez 2 za 20, ze...obe "modelky" se slamou v botach![]()
Mutziputzi continuity ale jo, já proti VPP nic nemám, ale pokud by to probíhalo jak popisuje razorblade . To mi dává smysl. Pracovat s dětmi z vyloučených lokalit, děcáku, pasťáku. Trénink juniorky v SK Hostivař do těch představ nezapadá.
Vona i ta motivace je trochu diskutabilní, asi bych nebyla moc ráda, kdyby se moje děcko inspirovalo zrovna Tomášem Řepkou: Podívejte děti, když budete dobře hrát fotbal a chodit na tréninky, můžete vydělat hodně peněz a skončit v kriminále za totální kraviny, který nedělá ani průměrně inteligentní delfín.
Zas je teda fakt, že v jeho případě sedět v krimu... např. vzhledem k alimentům by bylo lepší, kdyby něco dělal venku a ty alimenty (do)platil, podobně řízení v opilosti -> sebrat řidičák a znovu do autoškoly nebo tak.
Ale i za ty inzeráty a zpronevěru by tam asi aspoň rok mohl bejt.
barbucha Ja jsem teda Erbovou zaznamenala toliko jako playmate, pak nejaky obskurni kulturakovy prehlidky mozna, ale jinak jaksi nic ani s image svetice, ti nevim o kterou kampaň se tak mohla uchazet a prijit o ni z duvodu podezreni ze je na sprochu trochu pravdy, fakt ne no
To spis bych rekla, ze je to ten level celebritky, co je rad i za negativni vehlas, pac aspon nakej...
Takže kdyby jsi byla jeho jednáním postižená ty, stačila by pokuta, protože tě nikdo nezná, ale kdyby šlo třeba o tu Kurkovou, měl by sedět až zčerná, protože ta má tu "správnou" kariéru?
A když už jsme v tom sportovním odvětví, tohle je taky solidní. Aneb DH jako citlivý komentátor poezie. 
dzizisketa Tak pokud budeme prihlizet krom nactiutrhani k financni ujme, tak zcela nepochybne Kurkovy zpusobi vetsi
dzizisketa Tak pokud budeme prihlizet krom nactiutrhani k financni ujme, tak zcela nepochybne Kurkovy zpusobi vetsi
Ty jo, ty seš jak buldok, když se do něčeho zakousneš...
Myslím, že nějaké inzeráty, psané Řepkou /hypoteticky/, by vliv na kariéru/finance/nabídky Kurkové neměly ani trochu
Fiction Ja bych o tom uz ani nepipla, za komentare ja odpovednost nenesu![]()
Ale tak asi kdo chce chapat chape ne?
MMyslím, že je to přesně naopak. Kurkovou by narozdíl od Erbové nebo tebe existenčně neohrozil, i kdyby došlo k tomu, že by s ní nějaké firmy rozvázaly spolupráci.
dzizisketa Jasne, a kdyz ma nekdo 10 deti a jednou mu prejedu na prechodu, je to pro nej mensi ztrata, nez kdyz prejedu nekomu jedinacka, jak je vsechno relativni a subjektivni, ze?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje