VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 19:38

barbuchaasi tak!

Offline SunEclipse
3417 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 19:48

být to na mě,  jako prospěšnou práci bych mu naordinovala pomoc někde v LDN ..pomoc při zvedání pacientů by se sestrám určitě hodila.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 19:49

barbucha Ty inzeraty jsou fakt takovej pocin? I ty veris ze Erbova utrpěla ujmu, prisla o ksefty a (obligatne) zhroutila se?Trapny to bylo, ubohy, jasne, ale na takovy halo co z poskozena udelala se mi to nezdalo.

Offline barbucha blogger
35301 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 19:51

No hele:

Proti podmíněnému propuštění Řepky brojila také státní zástupkyně. „Když dám vedle sebe čtyři roky, po které odsouzený páchal trestnou činnost, a dosavadních šest měsíců výkonu trestu, mám za to, že je na něho nutné dále působit nepodmíněným trestem. Navíc hodnocení z výkonu trestu je průměrné,“ uvedla žalobkyně.

Upozornila na to, že trestná činnost Řepky postupně gradovala. „Jak chce prokázat polepšení, když se po prvním odsouzení k podmíněnému trestu dopustil další trestné činnosti, která je daleko závažnější,“ řekla žalobkyně s tím, že v průběhu necelých čtyř let byl pětkrát odsouzen a stupeň společenské nebezpečnosti u spáchaných činů se neustále zvyšoval.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 19:52

Mutziputzi ja si myslim,ze si s Erbovou nemaji co vycitat a i ze ho oskubala. ...ale pul rok ve vezeni kdyz dostal dva a pul a vp jako trener se mi taky fer nezda.

20970 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 19:52

barbucha Stupen spolecenske nebezpecnosti stale zvysoval? Ale no tak 

20970 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 19:55

Zarinya Nevim no, mne by pulrok v base vychovne stacil a myslim ze jemu taky, co vic to ma prinest? Penize to stoji, kriminaly jsou preplneny.

Offline barbucha blogger
35301 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 19:57

Mutziputzi 

Jak už bylo řečeno, je to nejen vostuda, ale i ztráta kšeftů. Ne že by všichni chlebodárci byli tak úzkostliví... ale i jim jde o kšeft (reklamu) - a znáš náš lid: Vono na tom Mařko něco bude, podivej se na ni, na flundru! A eště se bude vystavovat v reklamě... ne že vod tý firmy něco koupíš!

Takže každá firma si to rozmyslí. A jak říká teta Kateřina: neni kouře bez vohně, neni šprochu... atd. atd. Těm lidem to už nevymluvíš. Jsou to totiž ty samý, kterejm nevysvětlíš ani očividný problémy jistejch státníků

20970 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 20:08

barbucha Ja jsem teda Erbovou zaznamenala toliko jako playmate, pak nejaky obskurni kulturakovy prehlidky mozna, ale jinak jaksi nic ani s image svetice, ti nevim o kterou kampaň se tak mohla uchazet a prijit o ni z duvodu podezreni ze je na sprochu trochu pravdy, fakt ne no To spis bych rekla, ze je to ten level celebritky, co je rad i za negativni vehlas, pac aspon nakej...

Offline barbucha blogger
35301 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 20:11

Mutziputzi 

To si ji pleteš s Blažkovou jako co přesně dělala a měla dělat nevim, ale rozhodně ti taková pověst nepřidá. A dneska si to všichni politicky korektně hlídaj

20970 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 20:20

barbucha Ja myslim, ze Repka nema vyhranenej typ vizualne, ale jinak bych rekla, ze jedna za 18 a druha bez 2 za 20, ze...obe "modelky" se slamou v botach

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 08. ledna 2020 09:36

Mutziputzi continuity ale jo, já proti VPP nic nemám, ale pokud by to probíhalo jak popisuje razorblade . To mi dává smysl. Pracovat s dětmi z vyloučených lokalit, děcáku, pasťáku. Trénink juniorky v SK Hostivař do těch představ nezapadá.

Vona i ta motivace je trochu diskutabilní, asi bych nebyla moc ráda, kdyby se moje děcko inspirovalo zrovna Tomášem Řepkou: Podívejte děti, když budete dobře hrát fotbal a chodit na tréninky, můžete vydělat hodně peněz a skončit v kriminále za totální kraviny, který nedělá ani průměrně inteligentní delfín.

Offline Aranel
6404 příspěvků moje polička 08. ledna 2020 09:39

bram

Zas je teda fakt, že v jeho případě sedět v krimu... např. vzhledem k alimentům by bylo lepší, kdyby něco dělal venku a ty alimenty (do)platil, podobně řízení v opilosti -> sebrat řidičák a znovu do autoškoly nebo tak. 

Ale i za ty inzeráty a zpronevěru by tam asi aspoň rok mohl bejt.

Offline dzizisketa
8825 příspěvků moje polička 08. ledna 2020 09:40
Reakce na Mutziputzi:

barbucha Ja jsem teda Erbovou zaznamenala toliko jako playmate, pak nejaky obskurni kulturakovy prehlidky mozna, ale jinak jaksi nic ani s image svetice, ti nevim o kterou kampaň se tak mohla uchazet a prijit o ni z duvodu podezreni ze je na sprochu trochu pravdy, fakt ne no To spis bych rekla, ze je to ten level celebritky, co je rad i za negativni vehlas, pac aspon nakej...

​Takže kdyby jsi byla jeho jednáním postižená ty, stačila by pokuta, protože tě nikdo nezná, ale kdyby šlo třeba o tu Kurkovou, měl by sedět až zčerná, protože ta má tu "správnou" kariéru? 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 08. ledna 2020 09:41

A když už jsme v tom sportovním odvětví, tohle je taky solidní. Aneb DH jako citlivý komentátor poezie.

20970 příspěvků moje polička 08. ledna 2020 09:54

dzizisketa Tak pokud budeme prihlizet krom nactiutrhani k financni ujme, tak zcela nepochybne Kurkovy zpusobi vetsi

Online Fiction
1631 příspěvků moje polička 08. ledna 2020 10:29
Reakce na Mutziputzi:

dzizisketa Tak pokud budeme prihlizet krom nactiutrhani k financni ujme, tak zcela nepochybne Kurkovy zpusobi vetsi

​Ty jo, ty seš jak buldok, když se do něčeho zakousneš...

Myslím, že nějaké inzeráty, psané Řepkou /hypoteticky/, by vliv na kariéru/finance/nabídky Kurkové neměly ani trochu

20970 příspěvků moje polička 08. ledna 2020 10:34

Fiction Ja bych o tom uz ani nepipla, za komentare  ja odpovednost nenesu

Ale tak asi kdo chce chapat chape ne?

Offline dzizisketa
8825 příspěvků moje polička 08. ledna 2020 10:39

Mutziputzi

MMyslím, že je to přesně naopak. Kurkovou by narozdíl od Erbové nebo tebe existenčně neohrozil, i kdyby došlo k tomu, že by s ní nějaké firmy rozvázaly spolupráci. 

20970 příspěvků moje polička 08. ledna 2020 10:50

dzizisketa Jasne, a kdyz ma nekdo 10 deti a jednou mu prejedu na prechodu, je to pro nej mensi ztrata, nez kdyz prejedu nekomu jedinacka, jak je vsechno relativni a subjektivni, ze?