Jakápak katarze, divadýlko teprve začne
muhehe
VIP zjevy
Mutziputzi A jeho pustili? Nemal sedieť 2 roky?
Ty pysky našpulený! ![]()
Hele to je fakt, moh by rovnou s Kajínkem na turné. Zážitky ze žaláře půjdou rovněž na dračku!
paktofonika taky mám pocit, že sotva tam vlezl, už je venku.
Jsem zrovna dneska jela kolem věznice, když ho vypustili. Akorát, že mi vůbec nedošlo, že jsou to oni. Až pak když jsem to slyšela v rádiu.
Kora
jeho podpis sis měla žádat. a vyfotit si je, a zpeněžit to v bulváru! prošvihla jsi životní šanci...
Jiná Realita Viď, teď si rvu vlasy teda. ![]()
![]()
paktofonika to je podmíněné propuštění po uplynutí 1/2 vykonaného trestu
Magráta Půlky? Vždyť měl jít ven snad až někdy na jaře 2021. (Nebo mu to už předtím zkrátili?)
Magráta to ani omylem si neodsedel pulku.....
Zarinyav případě, že spáchal přečin, je možné podmíněně propustit i před uplynutím doby
četla jsem to jen na idnesu, takže fakta neznám :-)
Magráta jo to vim,ale nebyl tam pulku....dostal dva a pul roku.
Magráta A za přečin bývají i tak dlouhé tresty?
Každopádně mu ten flastr myslím pomohl k větší "slávě".
Sweet Potato taky jsem zvedava jak to zpenezi:D ma ale triletou podminku myslim.
rasaNori Jak to Kačenka zpeněží, jsi chtěla napsat![]()
Sweet Potato precin zni trochu banalne, ale je to typ trestneho cinu, kde horni sazba je max 5 let. Druha kategorie jsou zlociny, tj. ty, ktere nejsou preciny. Plus jeste zvlast zavazne zlociny.
Sweet Potato tak to bylo jasny ze ona:D
jinx Díky.
Sweet Potato Zarinya on si cast trestu prej odkroutil i verejnejma pracema (jsem vcera slysela v tv, ale nejak si nepamatuju, ze by se v jeho pripade mluvilo o tom, ze na nejaky verejny prace nastoupil, tak jsem to mozna slysela blbe:D)
razorblade jo,bylo mu odpusteno 220? nebo 290? dni.(nevim presne,ale i presto to pulku neda.....a VP pry delal jako trener fotbalu....vysmech,fakt.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje