Tak sem dáme ještě Lelu, ne?
VIP zjevy
Pinot Noir Nepotka, ja mam festovni kuzi![]()
Myslim ze prave nazory ala dzizisketa to tem propagatorkam kojeni na verejnosti dost kazi...
jinak, lze samozrejme kojit i naprosto nezakryte, ale tak pak se nelze divit reakcim no...
jinak ale link s mestskym liberalismem me vylozene rozesmal...
Presne! A umi to uplne stejne skvele v ramci boje za genderovou rovnopravnost, az ucebnicove odstrasujici![]()
tina jdu si radši číst ![]()
Fiction jo, dite pilo, ja mela pred sebou mimosu a napila jsem se. Pri kojeni je sklenicka vina naprosto ok, do te "davky" se nic dostat nestihlo a znovu jsem kojila za 4 hodiny. Takze zadne dite nebylo ohrozeno, nemusis mit obavy! A videli to jen ti, co se mnou sedeli u stolu.
Edit:ono se u kojeni nesmi nic pit? Ze pises "jeste navic alko". Caj bych nesmela?
dzizisketa však já taky nemluvím o naprosté většině kojících matek, které to mají zmáknuté. Komentuji tu fotku s exhibicí mateřství, u které to všechno začalo a kterou, jak se mi aspoň zdálo, jsi tu obhajovala jako normálni způsob kojení na veřejnosti. Jestli to tak není, tak nejsme ve při.
Nejvtipnější jsou představy nekojících o tom, jak má správné kojení vypadat. U kojení je úplně běžné jíst, pít, číst, psát sem, koukat na televizi, hrát si s druhým dítětem, házet psovi míček...
Ale ta fotka ukazuje úplně normální kojení. Exhibice možná je fotit sebe samu jakkoli na insta, ale to je její práce, my na to koukáme rádi.
dzizisketa A rada si to budu i nadale pouze vtipne predstavovat![]()
711990 Tak já vím, jak je to se vstřebáváním alkoholu do MM, ale přesto mi to současné pití připadá na efekt. Nemám o žádné dítě obavy, prostě jsem napsala, jak to na mě působí.
711990 Koukám, že jsi ještě editovala. Už jsem to asi vysvětlila výše.
Jinak já u kojení vždycky žízeň měla, takže pití je OK, jen mi fakt přišla ta alkoskleničk jako póza.
Jinak teda zarnej priklad toho, ze kdyz dva delaji totez...oboji jaksi ostentativni, ale Gisele me nijak nepohorsuje

Fictionkdyz to je vono, vsichni podezirate ostatni z toho, ze to delaj na efekt ....sama vis, ze alkohol se do mlika prakticky nedostane, navic ze clovek ma tendenci pit, protoze ma zizen...ja jse jen poznamenala, ze presne takhle, tj. s ditetem u prsu a sklenickou v ruce, jsem se taky vyskytla. Ale teda fakt ne proto, aby ostatni koukali....
Fiction Strašnou žízeň!! Absolutně žádnou, dokud jsem nezačala kojit. Jak jsem začala, padla bych žízní. A nikdy mě nenapadlo si tu sklenici s vodou připravit. Proč taky, když jsem žádnou žízeň neměla. ![]()
Mutziputzi a sme zpatky u toho, ze hezka muze, voskliva ne:) navic teda Giselle ukazuje stejnej kus, jen fotka je z jinyho uhlu.
dzizisketa Tak kojení doma je něco úplně jinýho, tak ať si u toho každý dělá co chce, když si to po pár týdnech sedne, tak se při kojení dá zvládat spousta věcí, nejlepší bylo čtení, dlouhý léta jsem pak na čtení neměla tolik času. I to kafe, většinou už vystydlý, jsem u toho dopíjela, oběd dojídala, ale podotýkám, že doma.
No tak ona je to fotka z kavárny nebo z restaurace. Tam lidi chodí na jídlo a pití.
711990 Ona asi za tu moji asociaci může ta Ashley, kde tu pózu fakt vidím.
711990 Ja cit pro estetiku nevypinam ani u kojicich
Jinak teda zarnej priklad toho, ze kdyz dva delaji totez...oboji jaksi ostentativni, ale Gisele me nijak nepohorsuje
Promiň, nechat se opečovávat kadeřníkama a kosmetičkama u kojení je daleko ostentativnější než pití kafe. A obě dvě toho nahého prsu ukazují zhruba stejně, pravda, ta první má vidět neestetické kožní záhyby na břiše (sice teda skryté pod oblečením, ale jsou tam, fuj!)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my