barbucha No presne, ja furt nechapu, co je na tom za vedu, si treba koupit uplne obycejny (cerny, jednobarevny) saty pricetnyho strihu. Ty boty dejme tomu, no...Ale tu kabelku ma z fleru nebo vintedu, to snad normalne ani sehnat nejde, ne?![]()
VIP zjevy
Ta kabelka je zcela ukrutná ![]()
Jinak je to přesně vono - máš utratit prachy za nějakou hrůzu, nebo za normální oblečení? Ani ten Vietnamec to nedává zadarmo přece.
Proč ...
? Detaily zde.
whiskas au ![]()
whiskas to je husty. Fakt nechapu ze to doktor udela. Uz predtim to bylo moc.
whiskas Proč? Aby o ní napsali článek třeba. Alidi na něj klikali. (Ano, taky jsem klikla)
LadyMary mne prijde, ze Munzarova se umirnila. Videla jsem ji v nejakem drbacim casopise a pokazde mela jednoduche saty a sluselo ji to. Rekla bych, ze ji prospelo, ze opustila image sexy dracice.
LadyMary Kocka!!! :D
Lamicka Ona je pro mě takový Desigual typ....nedovedu si ji představit v něčem šik a slušivém ![]()
LadyMary ona to nema nikdy dotazene (vlasy, liceni... coz je skoda), ale uz to neni rambovo devce :)

LadyMary desigual typ me rozesmal ![]()
Sweet Potato No jo, takže mise splněna
.
Ja mam pro Munzarovou a Kostkovou pochopeni, protoze jswm taky typ co to neumi. Postupem casu jsem prisla na to, ze nesmim experimentovat a kupovat vse co se mi libi a ze proste cernejma dzinama a trickem nic nezkazim. Ale treba kolem dvacitky jsem fakt jela ten stl kostkova
ony chudery maji smulu, ze nechodi sem a nejsou pod zdejsim vlivem![]()
Keď sa plavky zbehnú![]()

peckapanebože ![]()
razorblade prosím Tě, ty fakt nejsi typ jak tady ty hastrošky.
Ava Ale bejvala jsem![]()
razorblade to ti teda nevěřím. zas jedna, co se vidí úplně jinak, než jak to je. ![]()
![]()
Kora tak to je ovsem strasny od hlavy k pate! Skoda!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my