crazydaisy no tej jazvy sa bojím aj ja, zle sa mi hoja, aby som nakoniec nevyzerala ešte horšie ako teraz :/. Ale mám 37 a viečka horšie ako moja mama, čo má takmer 70 ![]()
VIP zjevy
Lamicka ja myslím, že väčšine ľudí, vrátane Dary, vôbec nejaká ekológia nedochádza.
Mrakoplas Mně jizva zůstala, já mám k nim velké sklony kvůli dědičné nemoci, takže jsem s tím i počítala. Ale je opravdu maličká, tenoučká světlá čárka v ohybu oka. Make-up (myšleno klasický) nenosím, ale stačí lehce přetřít světle hnědým stínem a není vidět vůbec nic. I bez namalování si myslím, že by ji viděl jen ten, kdo o ní ví a hodně zblízka.
MP Meri Já mám sklon ke keloidním jizvám, tak se bojím dost.
No, je spravedlivý že každej jednou zestárne
To právě ta hrůza je vede k těm všemožnejm zákrokům (tak pozor na to
)!
Ale Kurt se mi zdá v pohodě - kdyby se příčetně oblíknul a zvolil trochu modernější účes, tak cajk.
hruzu z toho mam,ale na botox ci plastiku se "zatim"tedy nechystam,i kdyz po te petactyricitce to jde s vzhledem nejak rychle dolu.
Ale ty vyzehlene obliceje ke zbytku mi pripadaji jeste horsi.
jo Kurt asi ok,ale kdyz ja ho vidim zamlada,no.Nekdy je to u tech hercu sok.A ted si jdu najit kolik mu je.
crazydaisy vybirat plastika ti vubec nezavidim,to je tak tezka volba a obvzlast kdyz jde o oblicej.
Zarinya On to řeže skoro každej, ale výsledky bývají různý. Já bych se na to vykašlala, ale nejen že to blbě vypadá, ale vadí mi to i jinak.
crazydaisy no prave ja vim.A po tom co mam hnusnou jizvu na ruce od plastika bych na oci mela uplnou hruzu nekoho vybrat.
Tobe samozrejme moc preju at mas stastnou ruku pri vyberu.![]()
Zarinya Děkuju![]()
crazydaisy no presne, keloidne jazvy, preto sa bojím.
Lamicka No mě na to, že mám povislý víčka upozornila kamarádka-očařka
. Ne že by mi to nějak napálila, ale bavily jsme se o tom ve větší skupině a ona mě použila jako příklad....od té doby to vidím pořád!!! Ale tehdy mi říkala, že mám ještě počkat, že to není žádná hrůza a po cca deseti letech je to většinou zralé na opakování, tak abych si to nějak dobře propočítala.
Lamicka to je fakt vymaštěná kravka
omlouvám se těmto užitečným zvířatům, ale nějak nechci užít nějaký víc vulgární výraz.
Garfie ja si toho dneska na zaklade teto diskuze vsimla u muze
tak radsi budu mlcet.
Lamicka ta Dara je ale do té pouště vyfotošopovaná, ne?
MaeGandal nemyslim si, je nekde v Dubaji
Zarinya ad vyzehlene obliceje VIPek... Dara uz je uplne sobe nepodobna a ted na me na IG vybafla Jitka Schneiderova a teda taky velky spatny... Pritom krasna baba, no tak by byla krasna ctyricitka nebo pak dama stredniho veku, no a co jako... ![]()
Pavlena myslim si,ze ty herecky to maji tezsi s rozhodovanim a urcite pocit,ze to bude lepsi a pak se to zvrhne,no.
taky ted bojuju s tim,ze nebudu furt vypadat mlade.....![]()
![]()
Na téma plastika i zjevy od 3:20 min
https://www.youtube.com/watch?v=cR71_Wnst4I&ab_channel=petralovelyhair
Pavlena Jitka Schneiderova, jako že je moc vyžehlená? To bych neřekla, možná má výplň na čele, ale jinak přiznává vrásky, kolem očí docela dost třeba. Někdy se jí nepovede styling, ale jinak pořád moc hezká a přirozená.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my