VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 18:36

crazydaisy 

Mně ta (tenoučká) jizva zmizela rozhodně dřív než za rok. A ani předtím vlastně nebyla vidět - chce to udělat přesně v tom ohybu. A šla bych k očaři radši... já těm plastickejm moc nevěřím. Byla jsem na našem ORL, kde - v rámci hlavy - dělaj různý věci, v podstatě jako koníčka, a naprosto perfektně.

Offline faustefra
156 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 18:41

zlatahouba já si dala víčka ke čtyřicátinám a byl to nejvíc nejlepší nápad. Jizvičky byly trochu vidět první dva roky, teď jen při opálení obličeje, velmi tenká světlejší linka v ohybu víčka. Následná péče super, navic doktor docela fešák se sexy hlasem. Doktora moc chválila kolegyně, řešila jiný problém v obličeji a byla velmi spokojená. 

Říkal, že časem by to chtělo říznout znovu, tak za 10 let. Ale já to měla dost převislé, zděděné po tátovi, jedno oko navíc bylo na pojišťovnu. Po roce si mě pozval na kontrolu. Zrovna jsem ale byla dlouho mimo ČR, tak chtěl aspoň poslat fotky. Jako selfíčka vlastních zavřených očí byla docela fuška

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 19:00

barbucha Díky za názor.

Offline Garfie
28461 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 19:07

faustefra  jj, přesně těch deset let říkala i ta moje kamarádka. 

Jinak já myslím, že u těch hereček je to fakt těžký. Člověka živí zjev (někdy i ten přirozený, to je fakt), v patách je mu bulvár....to je nějaká malá úpravička, pak další a člověk to přestává vidět...

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 19:09

Tulipe nevim, koukly na me 2 fotky, vypada jak proslusnice familie Veskrnova-Krainova-Svobodova, takovy ty opuchle vycpane obliceje bez mimiky... (ted si rikam, ze jsem nemela jmenovat, ze tu zas neco spustim...). Mozna jen cersve dobotoxovala a jeste se ji to vstreba...

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 19:10

Garfie presne.. leccemu se da pomoct, ale hranice je tenka, no...

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 19:32

Ad víčka- pár od nás z provozu absolvovaly víčka na ORL a to se ki nelíbilo vůbec- všechny měly tu jizvu vedenou nad zevním koutkem výš, než je ten ohyb víčka- skoro jako když se dělá linka na kočičí oko a ta zevní část se zvedne- i když samozřejmě ne tak výrazně, přesto to bylo dlouho patrné u všech. Známá byla na jedné z "renomovaných" klinik plastiky. Jedno oko jí dělal starší mudr a to druhé dal udělat mladšímu. Je to porodní bába, která asistovala i na sále, takže o šití lecos ví. Steh byla instruovaná vytáhnout doma sama- z jednoho oka zcela pravidelná vlnovka - steh je pokračovací a ty jednotlivé kroky byly jak podle pravítka, jeden jako druhý. Oko od mlaďase dopadlo malinko hůř, kroky byly nepravidelný a jizva nad zevním koutkem víc patrná, rozšířená. Laik by si toho při běžném pohledu nejspíš nevšiml, nakonec se to zahojilo velmi, velmi dobře. Ale řekla bych, že zrovna ona to na sobě vidí při každým pohledu do zrcadla. Já mám od přírody krátký víčka, doteď jsem se to nenaučila nalíčit, kočičí oko nehrozí...
Ad keloidní jizvy- to bych určitě konzultovala s plastikem, myslím, že budou mít větší přehled a zkušenost se šicími materiály, existujou míň dráždivé, které by měly působit preventivně proti nadměrnému jizvení. Nedávno jsem to vyzkoušela prakticky, 3 měsíce od výkonu to vypadalo líp, než původní jizva, tak jsem zvědavá, jak se to zahojí definitivně.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 22:27

marieu No tos mě moc neuklidnila. Já jsem si myslela, že jizva má být v tom ohybu. Když jsem pak viděla víčka od Měšťáka a jak při otevřených očích (přesně kočičí oči) je jizva asi dva roky po zákroku vidět, tak jsem dostala strach. No a Záruba prý zas dělá "pandy" kulatý oči. Nevím, jestli raději nekoupit izolepu a přilepit si to sama k obočí

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 22:36

crazydaisy já to fakt nastudováno nemám, nevím kdo a jaký dělá, ale např to naše ORL, to je mladá doktorka, která to začla z ničeho nic dělat v malým špitále. Nevím, kdo jí v tom školil, kolik má praxe... mě by tam za těchto okolností nedostal ani heverem, ale zjevně to bylo levný, tak se tam jednu dobu chodilo hromadně. A zas když víš, co nechceš (kočičí linku, pandí oči), tak mi přijde, že se líp domluvíš na tom, co chceš a budeš vědět, na co se zeptat, ne?

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 22:49

marieu To je fakt, přesně vím co chci a co nechci. Určitě je limitující i tvar oka, anatomie. Musím to teď nějak dotáhnout.

Offline Makara
3625 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 01:27

crazydaisy taky se chystám na víčka . Už jsem objednaná na konzultaci . 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 08:25

Makara Jsem zvědavá, jak budeš spokojená

Offline Janulik03
20177 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 08:32

crazydaisy viecka mam robene ocnou lekarkou. Jazva je takmer neviditelna vedena v ohybe a oci sa otvorili. Malasom to hodne poklesle urobila mi to dobre. Ani sa mi nezmenil vyraz, coho som sa obavala. Zakrok bol bezbolestny neprijemnejsie z mojho pocitu bolo tahanie stehov ale je to rychle. Kludne by som na to isla bez strachu . Pokial mas moznost vidiet a porovnat pracu tak budes spokojna. Jazva bola asi rok taka ze ja som ju videla okolie nic si nevsimlo. Drzim ti palce 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 08:59

Janulik03 Díky. Já už se rozhodla, že půjdu akorát se rozhoduju ke komu. Mám právě na výběr mezi plast.chir. ženou, tam jsem viděla nějaká fota a mezi očním lékařem, docentem, který to dělá cca 20let, napsal o plast. oka i učebnici, ale neviděla jsem od něj nic. V té učebnici jsou určitě fotky, ale teď není kde se podívat. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 09:03
Reakce na Zarinya:

MP Meri ja te tuhle videla uplne zblizka na ig a jsi moc hezka a,ze mas za sebou takovy zakrok by me nenapadlo.

Taky jsem myslela,ze se to tyka lidi az ve vyssim veku jako Lamicka 

​Díky, to samozřejmě potěší nejvíc :)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 16:51

crazydaisy jestli to nemusi bejt v Praze, zkus se objednat do Ustavu chirurgie ruky ve Vysokem nad Jizerou. Plasticky operace tam delaji melouchem, ale jak jsou zvykli operovat ruce, coz je dost casto obrovska piplacka, hlavne u deti, tak dobre delaji i tohle. Tehdy tam vicka udelali i babicce, ktera tam byla na karpalnich tunelech a pani doktorka ji ta vicka vzala pri tom na pojistovnu. ja od nich mam v dlanich moc pekne jizvy, ktere se mi pani doktorky snazily peclive umistit do car zivota, aby to co nejvic splynulo :)

Offline andulka01
12793 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 17:15

razorblade Promiň, ale víčka jako melouch při karpálech

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 17:17

andulka01 to vis, devadesatky. ale teda mam pocit, ze ji to nedelali pri jedny operaci naraz :D

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 17:53

razorblade Dík, na ty karpály se to možná bude taky jednou hodit

andulka01

Offline Kammila
759 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 22:12
Reakce na Janulik03:

crazydaisy viecka mam robene ocnou lekarkou. Jazva je takmer neviditelna vedena v ohybe a oci sa otvorili. Malasom to hodne poklesle urobila mi to dobre. Ani sa mi nezmenil vyraz, coho som sa obavala. Zakrok bol bezbolestny neprijemnejsie z mojho pocitu bolo tahanie stehov ale je to rychle. Kludne by som na to isla bez strachu . Pokial mas moznost vidiet a porovnat pracu tak budes spokojna. Jazva bola asi rok taka ze ja som ju videla okolie nic si nevsimlo. Drzim ti palce 

​byla by velká drzost se zeptat, kde jsi na tom byla? Výborné reference jsou k nezaplacení a zase tak daleko od sebe nebydlímeklidně do SZ